Mitä etsiä, kun valitset Web-isäntä WordPress-sivustoosi

Kun Web-isäntän valitseminen WordPress-verkkosivustolle on syytä tutkia, mitä muita WordPress-ominaisuuksia on tarjolla WordPress-käyttäjille. Tämän tietäminen voi tehdä elämästäsi paljon helpompaa, kun on tehtävä oikea päätös siitä, kuka isännöi verkkosivustoasi.


Monella tavalla oikean tyyppinen web-hosting on avain onnistuneelle sivustolle. Jos se tehdään oikein, se voi apua hakukoneoptimoinnissa ja johtaa lisääntyneeseen myyntiin ja tuloksiin.

mitä etsiä WordPress-isännöinnistä

Verkon isännöintipalvelun pitäisi kuitenkin tarjota hyvää asiakastukea, lisätä sivuston nopeutta, hallita päivityksiä ja tietoturvaa sekä paljon muuta.

Siellä on monia erilaisia ​​ominaisuuksiltaan rikkaita WordPress-hosting-paketteja on erittäin tärkeää, että valitset sellaisen, joka hyödyttää sivustosi eniten. Joten mitä sinun pitäisi oikein etsiä?

Tässä blogiviestissä käsittelemme joitain ominaisuuksia, joista voi todella olla hyötyä WordPress-käyttäjille, ja suosittelemme joitain WP-verkkoisäntäjä, jotka voivat tarjota tämän palvelutason.

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

Tärkeä ominaisuus, jota kannattaa valita valittaessa Web-isäntä WordPress-verkkosivustoosi, onYhden napsautuksen asennus’. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti, että WordPress voidaan asentaa yhdellä napsautuksella, mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa.

WordPress-hosting-ominaisuudet WP Engine

WP-moottori on erittäin suosittu WordPress-käyttäjien isännöintipalvelu, koska se on omistettu nimenomaan WordPress-isännöintiin.

WP Engine tarjoaa muun muassa yhden napsautuksen asennuspalvelun, ja jos sinulla on jo WordPress-sivusto asennettu muualle, he siirtävät sen palvelimilleen ilmaiseksi.

Siksi tämä on hieno isännöintipalvelu, jota haluat valita, jos haluat nopean ja tehokkaan isännöintipalveluntarjoajan.

WordPress-käyttäjän tuki

Ohjelmiston kasvaessa monet verkkoisäntäkoneet tarjoavat nyt WordPress-erityisiä asiakaspalvelu. Varmista, että tarkistat tukitiedot ja mainitsevatko ne nimenomaan WordPressin. Tämä voi auttaa osoittamaan, että he ovat kokeneita tukemaan sitä. Tämä on tärkeää mielenrauhaa varten, jotta tiedät, että jos ongelmia ilmenee, ne voidaan selvittää nopeasti.

WordPress-ominaisuudet Pagely

Pagely on palvelu, joka tarjoaa omistettu WordPress-isännöintiä, ja heillä on syvällinen tämä ohjelmisto. Pagely-palvelun avulla saat pääsyn heidän ympäri vuorokauden avoinna olevaan tukipalveluhenkilökuntaan, jos jokin menee pieleen.

Palvelimet on optimoitu WordPressille

Toinen tärkeä ominaisuus, jota etsit on web-palvelimet jotka on optimoitu erityisesti WordPressille. Tämä tarkoittaa, että sivustosi latautuu nopeasti ja tehokkaasti ilman virheitä tai viiveitä. Tärkeä syy korkeille poistumisasteille on hidas sivusto. Valitsemalla isäntä, jonka palvelimet on määritetty WordPressille, voi todella olla suuri ero sivustosi latausaikoihin.

Tämän seurauksena vierailijat jatkavat sitoutumista sisältöön ja pysyvät sivustollasi, mahdollisesti ostamalla tuotteen tai palvelun.

WordPress-ominaisuudet SiteGround

SiteGround tarjoaa nopeaa lataamista hosting-palvelimille, jotka on optimoitu WordPressille. Kolme erillistä datakeskuksen sijaintia Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa, tämä isännöintipalvelu on loistava valinta, jos sivustosi houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa..

Hallitut päivitykset ja automaattiset varmuuskopiot

Ominaisuusrikas WordPress-isännöintipalvelu tulee hallita päivityksiä, asentaa automaattisesti viimeisimmän WordPress-version sinulle ja tarjoaa myös mahdollisuuden päivittää laajennuksia ja teemoja, jos haluat. Tämä pitää verkkosivustosi tehokkaana, tietoturvallisena ja ajan tasalla uusimpien ominaisuuksien ja toimintojen kanssa.

Jos valitsit WordPressiä päivittävän isännöintipalvelun puolestasi, se säästää aikaa ja antaa sinulle mielenrauhan, että verkkosivustosi on hyvissä käsissä.

WordPress-ominaisuudet Pagely

Pagely taas on hienot säännökset hallituille päivityksille ja varmuuskopioille. He toteuttavat tärkeimmät WordPress- ja laajennuspäivitykset. Pagely myös varmuuskopioi verkkosivustosi päivittäin, jotta voit palauttaa sivustosi tarvittaessa mahdollisimman vähän häiriöitä kävijöiden kokemuksessa.

Vaihepalvelimet

vaiheittainen palvelin on offline-alue, jolla voit suorittaa kehitystyötä verkkosivustollasi ilman, että se on kävijöiden käytettävissä. Kun olet tyytyväinen muutoksiin, voit siirtää ne verkkosivustollesi riskiä, ​​että aktiivista sivustoasi rikkoo koodausvirhe tai nopeat muutokset, jotka hämmentävät kävijöitä.

WordPress-ominaisuudet GoDaddy

Hyvä isä on tunnettu Web-isäntä, joka on viime aikoina aloittanut todellisten määräysten tarjoamisen WordPress-käyttäjien palvelemiseksi. Heidän suunnitelmiensa avulla pääset vaiheittaiseen ympäristöön, jossa voit työskennellä sivustollasi erillään häiritsemättä käyttökokemusta. Tämä on hieno resurssi, sillä voit pelata sivustosi kanssa ja luoda suunnittelun ja asettelun ennen jakamista yleisölle.

hinnoittelu

Web-hosting-paketit eroavat toisistaan hinta ja sinun on löydettävä palveluntarjoaja, joka pystyy hallitsemaan sivustosi tarpeita samalla kun vastaa budjettiasi. WordPress-tietyt hosting-palvelut ovat yleensä kalliimpia kuin tavalliset suunnitelmat, mutta niissä on lisäominaisuuksia ja parannettu suorituskyky, joita saatat tarvita.

Muista, että voit muuttaa palveluntarjoajia, joten jos haluat aloittaa halvalla suunnitelmalla, voit päivittää myöhemmin aina, kun sivustosi ja yleisösi ovat kasvaneet ja rahat tulevat sisään.

Isäntien ja muiden WordPress-palveluntarjoajien alennukset ovat myös tutkimuksen arvoisia, koska ne voivat säästää melko vähän rahaa. Tämä on aina plus, kun käynnistät verkkosivuston ensimmäistä kertaa. Joskus teemoja tai laajennuksia tarjotaan alennuksella, tai joskus isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa palveluitaan halvemmalla, sopimuksesta riippuen.

Lopulliset ajatukset

Jokainen yllä mainituista eri web-koneista voi olla hyvä vaihtoehto WordPress-verkkosivustosi ylläpitämiselle. Tee palveluntarjoajalta luettelo tarvitsemastasi tuotteesta ja tarkista, mikä niistä sopii parhaiten. Älä kuitenkaan kuluta siihen liian kauan. Isäntävalinnan valitseminen on vasta alkua, sinulla on vielä koko verkkosivusto rakennettavaksi.

Mitä ominaisuuksia etsit verkkoisäntästä? Mitkä WordPress-ominaisuudet saavat sinut vaihtamaan verkkoisäntää? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector