Kuinka perustaa blogi ja ansaita rahaa: myytti vai todellisuus?

Bloggaaminen on hieno tapa houkutella uusia asiakkaita ja asiakkaita verkkosivustoille tulojen lisäämiseksi. Kuitenkin myös bloggaaminen itsessään on todistettu tapa ansaita rahaa verkossa.


kuinka perustaa blogi ja ansaita rahaa

Jos sisältöä julkaistaan ​​oikein, se voi tulla sinänsä yritykseksi, jos se tehdään oikein. Yksi, joka voi kilpailla ja jopa ylittää monien perinteisten työmuotojen tarjoamat tulot.

Verkkoilulla on monia etuja, kuten luovan ilmaisun ilot, muiden auttaminen ja yhteydet samanhenkisten ihmisten kanssa, puhumattakaan kathartaisesta kokemuksesta turhautumisen tuulettamisesta. Se on kuitenkin myös erittäin mahdollista ansaita rahaa a blogi, ja joissain tapauksissa ansaita paljon rahaa.

Jos ajatus ansaita rahaa blogin avulla kuulostaa houkuttelevalta, tämä viesti antaa sinulle neuvoja siitä, kuinka voit muuttaa tämän unelman todellisuudeksi. Löydät myös esimerkkejä menestyvistä bloggaajista, jotka ansaitsevat terveet tulot verkossa.

Kuka tietää, aloittamalla oman blogin tänään, ensi vuonna, sinäkin voisit olla hyvällä matkalla ansaitsee viisi lukua kuukaudessa bloggaamisesta intohimostasi.

Smart Passiivisten tulojen blogi

Blogit: rikastu hitaasti

Upeita bloggelmia on, että kuka tahansa tietokoneella tai edes tabletti tai älypuhelin ja Internet-yhteys voi aloittaa. Vaikka on parasta sijoittaa vähän rahaa etukäteen varmistaaksesi, että “omistat” blolisi, sen sijaan, että luottaisit jonkun toisen palvelimiin ylläpidettävään ilmaiseen palveluun, mikään ei estä sinua hyppäämästä WordPress.com-sivulle ja aloittamasta blogia heti.

WordPress-mobiilibloggaaminen

Tällä alhaisella pääsyn esteellä on kuitenkin haittoja. Yksi on jo lukemattomia blogeja, jotka kattavat kaikki kuviteltavissa olevat aiheet, kaikki kilpailevat kohdeyleisönsä huomion vuoksi.

Vaikka huono uutinen on, että useimmat blogit eivät ansaitse rahaa, hyvä uutinen on se kaava ansaita rahaa blogi on melko yksinkertainen: julkaise hienoa sisältöä tietylle yleisölle ja tee se säännöllisesti.

Lyhyesti sanottuna, jos haluat ansaita rahaa bloggaamisesta, sinun on oltava siinä pitkän matkan ajan. Ei vain, mutta sinun on myös oltava valmis tekemään työtä, usein kuukausia tai jopa pidempään, saamatta aikaan tuloksia.

Kuitenkin, jos olet yksi harvoista, jotka voivat käydä läpi laiha-aikoja, kun kukaan ei vieraile verkkosivustollasi tai lukea työtäsi ja tehdä se toiselta puolelta, sinulla on hyvät mahdollisuudet, mitä se vie tulla taloudellisesti menestyväksi bloggaajaksi.

Mitä sinun pitäisi blogiin?

Saamme tietää kuinka blogiisi tulee tuloja pian, mutta useimmille blogeille se on tuotteiden ja palveluiden suosittelu tai mainonta liittyvät blogin aiheeseen. Mutta miten valitset blogin aiheen tai kulman?

Joitakin kysymyksiä, jotka voivat auttaa sinua ajattelemaan blogin aiheita, ovat:

 • Mistä olet intohimoinen?
 • Mistä aiheista tiedät jo enemmän kuin keskimääräinen ihminen?
 • Missä haluaisit tulla asiantuntijaksi?

Jos olet jonkin asiantuntija tai jopa vain tietoisempi kuin keskimääräinen ihminen, sinulla on hyvät mahdollisuudet auttaa muita.

Vaikka sinulla ei olekaan mitään, josta ylistäisit, ja että voit myös kirjoittaa mielellään säännöllisesti, toinen vaihtoehto on oppia työssä. Onko jotain, jonka olet aina halunnut oppia tai tulla asiantuntijaksi?

Ehkä olet aina halunnut oppia a uusi kieli, tai tulla ohjelmoijaksi. Dokumentoimalla matkasi aloittelijasta asiantuntijaan blogissa, yleisösi voi seurata ja oppia myös.

Ennen kuin selvitetään blogiisi liittyvästä aiheesta, osan valintaprosessista on myös määritettävä, onko Aihe voi olla kannattava vai ei. Yksi tapa kertoa on selvittää, onko yrityksillä tarjoavia palveluita tai ratkaisuja tällä alalla? Onko olemassa liittyviä tuotteita, joita voit mainostaa?

Vaikka blogissasi ei mainosta tai suositella lukijoillesi ei ole selvää tuotetta tai palvelua, voisit silti ansaita rahaa aiheesta, koska käsittelemme seuraavaa.

Miten ansaita blogiisi

Blogisi ansaitsemiseen tai tulojen antamiseen on olemassa runsaasti vaihtoehtoja. kuitenkin, kolme pääasiallista ansaintamenetelmää erottua joukosta:

Mainosten näyttäminen blogissasi on kokeiltu vaihtoehto. Jos olet juuri julkaissut blogin, et voi vielä kiinnittää korkeasti maksaavien mainostajien huomioita. Kuitenkin jopa uusimmat blogit voivat liittyä Google AdSense ohjelmoida ja alkaa näyttää asiayhteyteen liittyviä mainoksia. Nämä ilmoitukset ansaitsevat sinulle muutaman sentin tai muutaman dollarin, joka kerta kun joku napsauttaa niitä.

Tuotteiden tai palveluiden suosittelu voi myös ansaita sinulle terveellisiä tuloja. Monet organisaatiot tarjoavat tytäryhtiöohjelman, jonka kautta voit ansaita palkkion jokaisesta asiakkaasta, jonka lähetät heidän tapaansa. Yksi suurimmista esimerkkeistä tästä on Amazon ja niiden Associates-ohjelma.

Amazon Associates

Mistä tahansa blogisitkin, Amazonilla pitäisi olla myytävänä oleva tuote. Ohjaamalla lukijasi kauppaan, voit ansaita jopa 10% kaikesta, mitä he viettävät seuraavan 24 tunnin aikana. Kokeile blogin aiheeseen liittyvien tuotteiden tai palveluntarjoajien verkkosivustoja nähdäksesi, onko heillä tytäryhtiöohjelma, johon voit liittyä.

Vaikka blogin aiheeseen liittyviä mainostajia tai kumppaniohjelmia ei ole, mikään ei estä sinua ansaitsemasta blogiisi oman tuotteen tai palvelun luominen. Kun olet rakentanut tavallisten lukijoiden yleisön, jollain niin yksinkertaisella kuin Kindle-kirjojen luominen yleisöllesi on mahdollisuus ansaitse vaikuttava viisi numeroa kuukaudessa.

Ansaitse rahaa Kindle-kirjoilla

Kun kyse on tuotteen tai palvelun luomisesta, kysy itseltäsi, mitkä yleisimmät asiat lukijoidesi kanssa kamppailevat? Auttaisiko älypuhelinsovellus heitä? Voisitko tarjota palvelun, joka ratkaisee heidän ongelmansa? Voitko luoda jäsenalueen tai kurssin opettaakseen heitä voittamaan ongelmansa?

Vaikka päätät ansaita rahaa blogiisi, sinun on ensin aloitettava julkaisemalla korkealaatuista ja ilmaista sisältöä yleisösi ja maineesi rakentamiseksi. Vain silloin sinulla on menestystä mainosten näyttämisessä, palveluiden mainostamisessa tai omien tuotteiden lanseerauksessa.

Älä odota olevansa miljonääri

Vaikka sinun ei pitäisi odottaa olevansa miljonääri ja lopettaa työsi yön yli, riippuen blogin aiheesta ja työstä, jonka olet valmis tekemään verkkosivustollesi, ei oikeastaan ​​ole mitään syytä, miksi siitä ei voisi päätyä tärkein tulolähde.

Blogiisi ansaitsemisen lisäksi voit myös ansaita rahaa suoraan avaa monia uusia mahdollisuuksia. Tämä voi vaihdella yhteyksien luomisesta samanhenkisten ihmisten kanssa, keskusteluista puhumiseen, yleisön hyödyntämiseen oman yritystoiminnan käynnistämiseen tai yksinkertaisesti tarjoamiinne maihin, joiden avulla voit käyttää uutta löydettyäsi blogointia ja sisällön markkinointitaitojasi muiden tuotemerkkien, yritysten ja verkkosivustojen mainostamiseen..

Kun kyse on ansaitsemisesta verkossa, blogi on täydellinen paikka aloittaa. Vaikka bloggaaminen voi olla tavoite itsessään, kuka tietää, mistä se voi viedä sinut?

Blogin menestystarinat

Verkko on täynnä onnistuneita blogeja, ja monet bloggaajista jakavat mielellään tarinoitaan auttaakseen muita seuraamaan heidän jalanjälkeään..

Mathew Woodward ei vain suositulla verkkomarkkinointiblogillaan jakaa kuinka paljon hän ansaitsee bloggaamisesta joka kuukausi, mutta myös tuloraportit muilta bloggaajilta, jotka ansaitsevat rahaa verkossa.

Digitaalisen valokuvauksen koulu on loistava esimerkki blogista, joka aloitti kirjoittajansa intohimotuotteena ennen kuin muuttui täysin vakaa rahaa antava kone. Jakamalla neuvoja loistavien valokuvien ottamisesta, suosittelemalla sitten tuotteisiin liittyviä lukijoilleen sekä julkaisemalla e-kirjoja, tämä blogi pystyi tuottamaan tuloja suurella menestyksellä.

Nerd Fitness sulautti sen luoja kaksi intohimoa: nörtti ja kunto. Tuloksena oli erittäin menestyvä blogi, josta syntyi suuri yhteisö, kannattavia kirjoja, premium-jäsenpaketti, ja live-tapahtumia.

Jos tarvitset hieman lisää inspiraatiota ennen blogin aloittamista, muita motivoivia problogger-menestystarinoita ovat: Yaro Starak, Nomadic Matt, blogi hiihtokeskuksesta ja Zen-tottumukset, vain muutamia mainitakseni.

johtopäätös

Vaikka blogin aloittaminen on helppoa, vain ne, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa ja vaivaa julkaistakseen laadukasta sisältöä säännöllisesti, todennäköisesti saavuttavat tavoitteensa – ansaita rahaa.

Jos löydät tavan auttaa kohdeyleisöäsi ja tarjota heille jotain, jota he eivät helposti löydä muualta, sinulla on kaikki mahdollisuudet olla menestyvän blogin ylpeä omistaja.

Monille menestyneille bloggaajille heidän bloginsa osoittautui ponnahduslautana mahdollisuuksien maailmaan, jota he eivät muuten olisi koskaan ajatelleet mahdolliseksi. Jos olet haasteellasi, blogin aloittaminen tänään voisi olla paras asia mitä olet koskaan tehnyt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector