Kuinka nopeuttaa sivustoasi kuluttamatta omaisuuksia omistettuun web-hosting-palveluun

Kuinka kauan verkkosivustosi lataaminen kestää? Et ehkä tiedä sitä, mutta verkkosivustosi nopeudella voi olla valtava vaikutus sen onnistumiseen. Tiesitkö että 40 prosenttia ihmisistä luopuu sivustostasi, jos lataus kestää yli kolme sekuntia? Tai tuota sivun latausaika vaikuttaa hakukoneiden sijoituksiin?


WordPress-nopeus
Kuva kautta Flickr kirjoittanut Sean MacEntee

Latausajan lyhentämiseksi voit tehdä monia asioita, kuten kuvien optimointi ja HTTP-pyyntöjen minimointi. On myös mahdollisuus päivittää isäntä erilliselle palvelimelle. Valitettavasti se voi ajaa sinulle useita satoja dollareita kuukaudessa. Joten mitä teet, kun olet optimoinut sivustosi, etkä silti voi perustella omistautuneen isännöinnin mojoja?

Tein pienen kokeen viime aikoina. Alla esittelen sinulle, kuinka nopeutin sivustoani ja mitkä ovat vaihtoehtosi.

Miksi jaettu hosting hidastaa verkkosivustoasi

Yritämme ensin ymmärtää, miksi verkkosivustosi on hidas. Jos menit halvimmalla isäntäsi tarjoamalla paketilla, verkkosivustosi isännöi jaettua palvelinta. Jaettu palvelin on jossain määrin kuin huoneistohotelli. Saat oman pienen nurkan (“asunnosi”), mutta kaikki palvelimen verkkosivustot käyttävät samoja resursseja, kuten miten voit jakaa uima-altaan tai pysäköintialueen asuntokompleksissasi.

Kaikki naapurit käyttävät samaa prosessorin aikaa, muistia ja levytilaa, ja se voi aiheuttaa sen, mitä jotkut ihmiset kutsuvat “pullonkaulaksi”. Kuten liian monet ihmiset yrittävät käyttää yhteisösi uima-allasta, siinä ei ole tarpeeksi tilaa uimaan. Isäntästäsi riippuen voit jakaa nämä resurssit useiden satojen (tai joissain tapauksissa tuhansien) muiden verkkosivustojen kanssa.

Toisaalta omistetulla isännöinnillä saat koko kompleksin itsellesi. Kuvittele, kuinka sivustosi nopeampi ja turvallisempi olisi, jos sinun ei tarvitsisi jakaa näitä resursseja. Siksi tämäntyyppinen isännöinti vaatii niin korkean maksun.

Mutta onko välillä? Jep! Siirry ylös jaetusta peruspaketista siirtymättä omistettuun isännöintiin on mahdollista.

Kuinka nopeutin sivustoni?

Myönnän sen. Olen riippuvainen QuickSprout. Neil Patel tarjoaa tämän erittäin hienon työkalun, jolla voit syöttää sivustosi verkkotunnuksen ja saada sitten yksityiskohtaiset nopeus- ja SEO-raportit. Huomasin tarkistellessani raporttejani, että verkkosivustoni olivat erittäin hitaita. Tiesin, että sivuston nopeus vaikuttaa hakukoneiden sijoitukseen, voin vain olettaa, että se satuttaa minua.

Halusin jotain nopeampaa.

Minulla ei ole ton rahaa heittää web-hosting-sivustoni, joten tein vähän tutkimusta. Huomasin, että päivittäminen Bluehost.com Plus -paketista (suosituimmasta jaetusta hosting-paketista) heidän Business Pro -pakettiinsa voisi antaa minulle osan etsimästä nopeudesta. Tutkin tutkimuksessani ihmisiä, jotka sanoivat tämän vaihtoehdon olevan joskus parempi kuin VPS-hosting. Tajusin, että otan sen kiinni muutamalla ylimääräisellä dollarilla kuukaudessa, varsinkin kun tiesin, että voin vaihtaa takaisin, jos haluan. Paketissa oli myös ilmainen SSL-sertifikaatti ja omistettu IP, kaikki 20 dollaria kuukaudessa.

(Tässä on hauska asia huomioida: Kun päivitin, he ottivat huomioon isäntän, josta olin jo maksaneet, ja sovelsivat sitä alennuksena ostossani.)

Vaikka Business Pro -paketti on edelleen jaetulla palvelimella, se tulee sen etuisuuksien kanssa. Bluehostin mukaan Pro-paketti isännöi 80 prosenttia vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti. Tämä tarkoittaa, että käyttäjää kohden on käytettävissä paljon enemmän resursseja.

Tiesin aion vastata tähän haasteeseen, suoritin QuickSproutin-testin kahdella verkkosivustollani ja otin kuvakaappauksen, jotta voin vertailla ennen ja jälkeen. Tässä on ennen:

Verkkosivusto # 1:

pikaprodukti testi

Verkkosivusto # 2:

pikaprodukti testi

Vaihtamatta yhtäkään sivustojeni asiaa, testi näytti siltä, ​​kun verkkosivustoni siirtyi uuteen palvelimeen.

Verkkosivusto # 1:

pikaprodukti testi

Verkkosivusto # 2:

pikaprodukti testi

Ollaan oikeudenmukaisia; En ole web-suunnittelija. Minulla on joitain muita alueita sivustolla, jotka voisin siivota, mutta on selvää, että isännöintini päivittäminen teki jotain sivuston nopeudelle. Aloitin 20 sekunnin vastausajalla verkkosivustolla # 1 ja menin aina 3 sekunnin vastausaikaan!

Mitkä ovat vaihtoehtosi?

Joten haluat päivittää verkkosivustosi? Jos olet oikeassa jaetun palvelimen kanssa ja haluat yksinkertaisesti jotain hiukan parempaa kuin peruspaketti, ota rohkeasti käyttöön liikepaketti. En ole pahoillani, että tein sen. (En voi varmasti sanoa, johtuuko se paremman isännöinnin takia, mutta olen nähnyt hakukoneideni sijoittumisen nousevan ylöspäin päivityksen jälkeen, joten se on toinen lisä.)

Ehkä et aja Bluehostin kanssa. Löydät todennäköisesti edelleen onnea liiketoimintasuunnitelman suhteen perussuunnitelmaan nähden riippumatta siitä, kuka isännöi verkkosivustoasi. Mutta olen vain yksi tyttö, jolla on muutama yrityssivusto ja oma blogi. Saatat tuntea, että olet ylittänyt jaetun hosting-palvelun kokonaan.

Jos näin on, toinen vaihtoehto on käyttää VPS-hosting-palvelua. Virtuaali yksityinen palvelin on enemmän kuin kerrostalo kuin huoneisto. Vaikka jaat rakennuksen, asukkaita on vähemmän, eikä sinun tarvitse jakaa resursseja. Kaiken kaikkiaan CPU-aika ja resurssit jaetaan kaikkien kesken, mutta ne jaetaan tavalla, jossa osa niistä on omistettu jokaiselle käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että naapurit eivät voi kantaa kaikkia resurssejasi.

VPS-isäntä tarjoaa myös enemmän joustavuutta ja hallintaa verkkosivustollesi, kuten mahdollisuuden asentaa haluamasi ohjelmistot. Se maksimoi myös resurssit, jotta pystyt käsittelemään enemmän tiedostoja ja liikennettä sivustoosi. Lisäksi on paljon suunnitelmia, joista valita, jotta voit päättää, kuinka paljon nopeutta, tallennustilaa, kaistanleveyttä ja RAM-muistia omistat tilillesi. VPS-hosting saattaa ajaa sinut noin 60 dollaria kuukaudessa kunnolliselta suunnitelmalta.

Kumpaan suunnitelmaan haluat päivittää, harkitse missä olet ja missä haluat olla. VPS-hosting saattaa olla sinulle nyt hieman jyrkkä (se on minulle, ja siksi menin Bluehost.com-sivuston Business Pro -suunnitelman mukana), mutta saatat tuntea, että olet jo kasvanut jaettua isännöintia. Tavoitteena on jotain, joka voi hallita tiedostojasi ja liikennettäsi tehokkaasti.

Luuletko verkkosivustosi tarvitsevan uutta hosting-suunnitelmaa? Minkä vaihtoehdon valitset päivittääksesi tilisi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector