Kaikkein tylsin artikkeli cPanelista, jonka koskaan luet!

Tosiasioista lukeminen on tylsää. Heck, jotkut online-maailmassa uudet ihmiset uskovat, että web-hosting-aiheet ovat täysin tylsää, koska kaikki, joista he puhuvat, ovat tosiasioita. Onneksi meille, taitavammille verkkoyrittäjille, nautimme oppimisesta arkipäivän asioista, jotka helpottavat Internet-yrityksiämme.


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

Käyttäjien inspiroimat sanat, kuten ”nopea”, “helppo” ja “tukeva”, ovat meille yhtä mielenkiintoisia kuin kuuleminen siitä, että “palvelimen” parannukset ja “käyttöliittymä” -ominaisuudet parantavat helpommin “tiedostojen hallinnan” toimintoja..

Se ei todellakaan saa paljon parempaa kuin se. Jos olet kuin meitä ja tämä terminologia asettaa sydämesi kilpajuoksuun, lue sitten, kun sukellamme villiin maailmaan cPanel, paljastetaan vain monotoniset yksityiskohdat, humoristiset tosiasiat ja huumorikuvaus ominaisuuksista, jotka kaiken kaikkiaan paljastavat sen, mitä sinun on tiedettävä hallitaksesi omaa online-läsnäoloasi.

Mikä on cPanel?

mikä on cpanel?Kun kirjaudut sisään jaettuun hosting-tiliisi, graafinen käyttöliittymä (GUI) joka tervehtii sinua on sinun “Ohjauspaneeli”, Linux-pohjainen ohjelmisto, jonka avulla jopa uusimpien verkkovastaavien on helppo muuttaa ja mukauttaa isännöintinsä ja verkkosivustonsa näkökohtia.

Verkkopohjainen cPanel-toiminnallisuus mahdollistaa yksinkertaisimmin sanottuna sen helpon navigoinnin, napsauttamisen, ikoniystävälliset automaatiotyökalut “hallita” käytännössä kaikkia verkkosivustosi osia hosting-tililläsi.

Sen rakenne on 3-portainen, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti, että siinä on ominaisuuksia, joita ei vain sinun kaltaisten verkkosivustojen loppukäyttäjiä voi käyttää, vaan myös sitä, että webhosting-jälleenmyyjät ja järjestelmänvalvojat voivat myös hallita palvelujaan tavalliselta selaimelta..

Pääsy cPanel-selaimeesi on yhtä helppoa kuin kirjoittaa oma verkkotunnuksesi.com/sivusto ja kirjoittaa sitten kirjautumistietosi.

CPanelin ominaisuudet

cPanel-hosting on niin monipuolinen työkalu, että se tarjoaa lähes loputtomat mahdollisuudet jopa vihreimmälle käyttäjälle sivuston hallintaan. Jakelu suosituimpiin ominaisuuksiin sisältää seuraavat;

 • Sähköposti – sähköpostin ohjauspaneeli sallii useita yritysviestintävaihtoehtoja, kuten tilin luomisen, poistamisen, edelleenlähetysten, suodattimien luomisen ja roskapostin estämisen muutaman mainitsemiseksi.
 • Tiedostonhallinta – cPanel pitää sivustotiedot järjestettynä palvelimella tarjoamalla useita verkkotunnuksia, aliverkkotunnuksia, FTP-palvelimen pääsyä, levytilaa koskevia tietoja ja tiedostojen varmuuskopioita.
 • Verkkotunnuksen hallinta – Yksi käyttöliittymä mahdollistaa verkkosivustojen ominaisuuksien hallinnan, mukaan lukien lisäosa- ja aliverkkotunnusasetukset, uudelleenohjaukset ja varatut verkkotunnukset.
 • Komentosarjan muokkaus – helppo asentaa uusia ominaisuuksia, kuten blogeja, ostoskärryjä, verkkokeskusteluja ja foorumeita. SimpleScript “Fantastico” mahdollistaa monien sisällönhallintajärjestelmien, kuten WordPress, asennuksen yhdellä napsautuksella.
 • turvallisuus – käyttörajoitusominaisuudet, tiedostoyhteys ja siirto, IP-rajoitusasetukset ja SSL / TLS Manager -sivuston suojaus.
 • Tietokannan hallinto – MySQL ja phpMyAdmin mukautettujen tietokantojen rakentamiseen.
 • Palvelintilastot – palvelimen suorituskyvyn hallintaan.

CPanelin edut

Käyttäjälle yksinkertainen cPanel-käyttöliittymä tekee verkkosivuston hallinnan helpoksi ja intuitiiviseksi tekemättä tiukkoja harjoituksia.

Itse ohjelmiston kannalta seuraavat lisäedut tekevät ohjauspaneelista ensisijaisen valinnan jaetun isännöinnin käyttäjille;

 • yhteensopivuus – sopusoinnussa lisäosien ja monenlaisten web-sovellusten kanssa.
 • Helppo kannettava – mahdollistaa verkkosivustojen helpon siirtämisen palveluntarjoajien välillä.
 • edullinen – laajalti käytetty ohjelma, joka tekee siitä käyttökelpoisen isäntäyrityksille ja loppukäyttäjille.
 • Ominaisuus rikas – tarjoaa yhden luukun palvelun useimmille aloittelijoille ja kokeneille verkkosivustojen omistajille.
 • Tietopohjainen – cPanelista on paljon helppokäyttöistä tietoa verkossa. Vaihtoehtoihin sisältyy ”Ohjattu aloitustoiminto” isäntätilille kirjautumisen jälkeen, “Ohje” -linkki cPanel-käyttöliittymän alaosassa ja viittaus ohjelmiston luojaan heidän cpanel.net-kotisivulla..

CPanelin haitat

Kuten kaikissa käyttäjäpohjaisissa ohjelmissa, ohjelmistoissa tai laitteissa, haittoja on ainakin harkittava, kun otetaan huomioon täydellinen cPanel-kokemus. Tällä hetkellä eniten huolta aiheuttavia ovat;

 • Epäammattimainen ilme – verrattuna muihin käytettävissä oleviin rajapintoihin, jotkut käyttäjät vaativat ”erikoistuneempaa” ulkonäköä.
 • Kokoyhteensopivuus – cPanel on tarkoitettu ensisijaisesti verkkosivustoille, jotka ovat pieniä tai keskikokoisia. Suuret sivustot saattavat edellyttää muita hosting-vaihtoehtoja.
 • alttius – Kuten kaikki ohjelmistotkin, cPanel-tiedot voivat olla alttiita tietoturvariskeille ennen ajoitettujen päivitysten suorittamista.

CPanel-ohjelmisto on ansioidensa ansiosta nykyään suosituin, monipuolinen ohjauspaneeli jaetulle isännöinnille verkossa.

Niin kiehtovaa kuin tämä on, saamme tietää, että useimmat ihmiset mieluummin lukevat viljalaatikonsa aineosia kuin oppivat yrityksestä, joka pitää verkkosivujaan verkossa. Onneksi sinun ei tarvitse pysyä kaikkien työläiden yksityiskohtien ja tosiasioiden päällä.

Ainakin cPanel-isäntäsi perusteiden ymmärtäminen on kuitenkin pitkä matka sen varmistamiseksi, että tylsyyden ollessasi olet edelleen perehtynyt käytettävissäsi oleviin vaihtoehtoihin verkkosivustosi ylläpitämiseksi, ylläpitämiseksi ja verkossa pitämiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector