16 tyyppiä verkkosivustoja, joita voit luoda WordPressin avulla

Jos olet harkinnut verkkosivuston rakentamista joko hauskanpitoa tai yritystäsi varten, olet todennäköisesti kuullut paljon surinaa WordPress-ohjelmiston ympärillä. Tiedät, että ihmiset sanovat siitä hienoja asioita, mutta sinun on edelleen pohdittava, onko WordPress sinulle oikea.


Vaikka ohjelmisto on suosittu bloggaajien keskuudessa, voit tehdä siitä paljon enemmän. Haluatko enemmän kuin vain blogi-alustan? Harkitse itse isännöimää WordPress-vaihtoehtoa, ja olet matkalla kohti unelma-sivustosi rakentamista. Tutustu alla oleviin erityyppisiin sivustoihin, joita voit rakentaa WordPressin avulla.

verkkosivustot, joita voit rakentaa WordPressilla

1. Blogi

Kuten mainittiin, WordPress on suosittu blogialusta, joten on helppo tehdä se WordPressin avulla riippumatta siitä, haluatko luoda blogin liiketoimintaa varten tai huviksi. Kaikki blogiohjelmistot ovat jo olemassa, joten sinun on vain valittava yksi tuhansista teemoista (tai tehtävä räätälöity teema) ja aloitettava sivustosi asentaminen sisällöllä..

2. Kupongisivusto

Jos haluat ansaita rahaa kuponkisivustolla käyttämällä tytäryhtiölinkkejä, WordPress on loistava käyttöympäristö. Lukuisilla kuponkiteemoilla kuten leikkuri, ja käytettävissänne olevia lisälaajennuksia, löydät helposti työkaluja, joita tarvitset kuponkisivuston käynnistämiseen.

3. Työpaikka

Kuten kuponkisivusto-esimerkissä, käytettävissäsi on runsaasti teemoja ja laajennuksia, joiden avulla voit luoda oman työtaulun, riippumatta siitä, haluatko päättää sivustosi pääpainosta tai haluatko vain lähettää työpaikkoja omalle nichellesi. JobEngine-teema on vain yksi vaihtoehto aloittamiseen, tai voit suorittaa esimerkiksi pluginilla WordPress Job Board -laajennus. Yksi esimerkki työtaulusta on ProBlogger, joka käyttää WordPressiä ja sisältää työosion.

4. Keskustelu

Haluatko luoda foorumin sivustollesi saadaksesi ihmiset puhumaan ja olla vuorovaikutuksessa? Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä laajennus kuten BB Paina, ja voit keskustelun käydä nopeasti! Muokkaa luokkia ja hallitse kaikkia käyttäjiä WordPress-hallintapaneelista. Jos etsit enemmän Q: ta&Muoto, teemat kuten ASKIT tee siitä yksinkertainen.

5. Artikkelihakemisto

Haluatko luoda niche-artikkelihakemiston? WordPressin avulla käyttäjät voivat rekisteröidä ja lähettää sisältöä sivustosi käyttöliittymästä. Teemat kuten Artikkelihakemiston teema auttaa sinua pääsemään alkuun.

6. Yrityssivusto

Jos haluat perustaa verkkosivuston yrityksellesi, yrityksellesi tai voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, WordPress tekee tästä erittäin helpon. On olemassa tuhansia yritysteemoja, joiden kanssa työskennellä, ja voit sisällyttää käytännössä minkä tahansa haluamasi toiminnon – jakamalla yrityksesi yksinkertaisimmat tiedot – verkkokaupan perustamiseen, tukilippujen keräämiseen, asiakkaiden mahdollisuuden varata tapaamisia verkossa, ja enemmän. Tämä on ihanteellinen kaikille yrityksille, alkaen kiinteistöyhtiöt autokauppoihin äidille ja pop-kauppoihin ja muihin.

7. Varauspaikka

Olitpa hotelli, ravintola, salonki tai muun tyyppinen tapaamisia vaativa yritys, voit WordPressin avulla antaa asiakkaillesi varata verkossa. Varausjärjestelmä Pro on yksi esimerkki premium-WordPress-laajennuksesta, joka tekee varaamisesta verkossa helpon.

8. Jäsensivusto

Haluatko tarjota tilauspohjaista sisältöä käyttäjille? WordPress antaa sinun tehdä tämän auttamalla sinua suojaamaan sisältöäsi yleisöltä. Tämän jälkeen voit päättää veloittaa maksun tai tarjota jäsenyyden ilmaiseksi, ennen kuin käyttäjät voivat käyttää kyseistä sisältöä.

9. Sosiaalinen sivusto

Vaikka et ehkä näe niin paljon menestystä kuin Facebook tai Twitter, voit silti aloittaa oman sosiaalisen verkostoitumisen sivuston rakentamisen WordPressin ohjelmistolla. BuddyPress on yksi suosituimmista laajennuksista sosiaalisten sivustojen rakentamiseen.

10. Portfolio

Haluatko esitellä kykyjäsi omalla verkkotunnuksellasi? Valokuvaaja, kirjailija, arkkitehti, koomikko tai verkkosivujen suunnittelija on tuhansia teemoja, jotka tarjoavat lukemattomia tapoja näyttää portfolion. ThemeForest.net luetteloi yli 870 portfolion teemaa WordPressille.

11. Uutisivusto

Haluatko laittaa toimittajakykysi toimimaan? Käynnistä oma uutissivusto! Lehdistöhuone on vain yksi esimerkki uutissivustoteemasta, mutta tarjolla on tonnia muita uutis- ja aikakauslehti-asetteluita. Jopa CNN-, Time- ja BBC America -sivustot käyttävät WordPressiä, joten on ehdottomasti mahdollista luoda asetteluja ja toimintoja, kuten jotkut suosituimmista uutispisteistä..

12. verkkokauppasivusto

Etsitkö alustaa, jonka avulla voit myydä tuotteitasi verkossa? WordPress voi auttaa tässä. Aloita teemalla kuten eStore-verkkokauppa, tai selaa lukemattomia verkkokaupan liitännäisiä kuten WooCommerce aloittaaksesi tuotteiden listaamisen ja keräämällä tilauksia jo tänään. Voit jopa perustaa oman Amazon-myymälän Amazon Associates -tililläsi yhdessä muutaman suuren liitännäisen kanssa, joten voit alkaa myydä tuotteita tarvitsematta omaa mainosjakaumaa. Best Buy on vain yksi esimerkki WordPressin ylläpitämästä verkkokauppasivustosta.

13. Luokiteltu sivusto

Haluatko perustaa sivuston, kuten Craigslist? Plugins kuten Classipress pääset alkuun luokiteltujen mainosten luettelossa. Sen avulla voit myydä mainostilaa ja jopa perustaa jäsenpaketteja.

14. Wiki

Jos olet kiinnostunut rakentamaan Wikipedian kaltaisen sivuston, jossa kaikki käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä wiki-muodossa, olet tullut oikeaan paikkaan. On todella helppoa saada WordPress-wiki-sivustosi aloittamaan teemoilla, kuten Flatbase.

15. Tarkista sivusto

Arvioinnin jälkeisten laajennusten avulla voit luoda sivuston, jossa käyttäjät voivat tarkistaa ja arvioida tuotteita. Ilmaisia ​​lisäosia, kuten WP-PostRatings pääset alkuun.

16. Asiakaspalaute / tukisivusto

Jos yrityksesi aikoo rakentaa sivuston, joka on suunniteltu keräämään asiakaspalautetta tai tarjoamaan asiakastukea, älä etsi muita kuin WordPress. Teemat kuten ideat ovat loistavia keräämään asiakasehdotuksia ja vastaamaan heidän ideoihinsa. Muussa tapauksessa kokeile jotain Tukipöydän teema aloittaa tukilippujen kerääminen.

Kuten huomaat, WordPressillä voi tehdä paljon muutakin kuin vain blogoida, jos sinulle annetaan oikeat teemat ja oikeat laajennukset. Oletko valmis aloittamaan sivustosi rakentamisen? Aloita vertaamalla verkkoisäntäyhtiöitä saadaksesi tietä sivustosi julkaisemiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map