9 parasta työkalua tietojen palauttamiseen iPhonesta ja iPadista

Sitä tapahtuu .. joskus joudut palauttamaan tärkeät tiedot mobiili- tai tablet-laitteistasi.


Monet ihmiset ovat alkaneet tallentaa tärkeitä tiedostoja matkapuhelimiinsa, koska heillä on helppo pääsy tietoihin ollessasi liikkeellä tai nykyään melkein missä tahansa tilanteessa.

Sanomattakin selvää; voit helposti käyttää sähköpostiasi, jakaa kuvia, muokata ja jakaa asiakirjaa, maksaa laskuja ja paljon muuta yhdellä kosketuksella matkapuhelimellasi. Yleensä kaikki puhelimeesi tallennetut henkilökohtaiset ja tärkeät tietosi ovat turvallisia lukuun ottamatta harvinaisia ​​tapauksia, kuten puhelimen katoaminen, muistin tyhjennys, vankilaan purkaminen meni pieleen tai virus.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Kadotat teknisesti kaikki tallennetut tiedot, valokuvat, videot, musiikki, asiakirjat jne. Sekunnin murto-osassa. Siksi on aina suositeltavaa tehdä varmuuskopio. Entä jos varmuuskopiosta ei ole hyötyä?

Yksi turvallisimmista vaihtoehdoista on luotettavan tietojen palauttamisen työkalu. Se on yksi helpoimmista ja kätevimmistä menetelmistä, joka vuotaa kultaiset pavut kriisin aikana. Tietojen palautusohjelmisto auttaa poistamaan pyyhkätyt / kadonneet / poistetut tiedot helposti puhelimestasi. Jos olet tarkka tietosi tietojen suhteen, tämä artikkeli on sinulle!

Seuraavat asiat on kuitenkin tarkistettava, kun valitset oikean tietojen palautusohjelmiston-

 • Varmista, että ohjelmisto on luotettava.
 • Sillä on oltava helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä.
 • Tarkista ohjelmiston yhteensopivuus nykyisen iPad- ja iPhone-laitteen kanssa.
 • Ohjelmiston tukitiimin tulee olla riittävän ahkera vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.
 • Tärkeintä on, että ohjelmiston on oltava perusteltu ja sen on kyettävä käsittelemään pahimmat datapyyhkeet.

Pidämme kaikki yllä olevat seikat mielessä, että olemme valinneet joitain parhaista markkinoiden nykyisistä tietojen palauttamisohjelmista.

Tenorshare

Käyttäjät ovat arvioineet Tenorshare parhaimpana tietojen palauttamisen ohjelmistona. Se auttaa sinua elvyttävän tietojen palauttamisessa nopeammin kuin muut siellä olevat ohjelmistot. Hienoa on, että olet suojattu, vaikka olet joutunut seuraavien epäonnistumisten kohteeksi:

 • Rikki näytöt
 • Karkaaminen
 • Vesivahinko
 • stucked & lukitut puhelimet
 • Järjestelmän kaatuminen
 • Virushyökkäykset
 • Varastettuja puhelimia

Ohjelmisto tarjoaa kolme tietojen palautusmuotoa – iCloud-varmuuskopion, iTunes-varmuuskopion tai iOS-laitteen varmuuskopion avulla. Parasta on, että se on yhteensopiva useimpien iOS-laitteiden kanssa ja siinä on myös vaihtoehto valikoivaan tietojen palautukseen.

Wondershare

Tämä ohjelmisto on monipuolisempi kohdeyleisönsä suhteen. Se on saatavana Windowsille, iOS, Mac ja Android verrattuna Tenorshareen, joka on tarkoitettu yksinomaan iOS-laitteille.

Tietojen palauttaminen on yhtä helppoa kuin puhelimen yhdistäminen, skannaaminen ja napsauttamalla ‘palauta tiedot’. Se tarjoaa käyttäjille myös ilmaisen version, jota voit käyttää, mutta rajoitetuilla ominaisuuksilla.

Käyttöliittymä on tyylikäs, miellyttävä ja siinä on helppo navigointi, jotta kuka tahansa voi käyttää sitä.

Yhtään ongelmaa? ladata Wondershare.

EASEUS

Tällä ohjelmistolla on lukuisia ominaisuuksia tietojen palauttamisessa. Ensinnäkin se tarjoaa mahdollisuuden palauttaa rajoittamaton määrä tietoja useista iOS-laitteista. Tämä tarkoittaa, että tämä ohjelmisto on ainoa avain kaikille lukkoille, jotka ovat pitäneet sinut poissa laitteen käytöstä.

Se tarjoaa myös tietojen palauttamisen laitteista, jotka eivät vastaa, ja laitteista, joilla on käyttöongelmia. EASEUS on myös yhteensopiva iTunesin Microsoft Store -version kanssa. Lisäksi heillä on säännölliset päivitykset ja virheenkorjaukset suorituskyvyn pitämiseksi merkillä.

Android-palautus

Älä koskaan arvioi kirjaa sen kannen eikä tämän ohjelmiston perusteella. Vaikka nimi viittaa Android-palautus, Se tekee melko kunnollisen työn iOS-laitteille, joista käyttäjät ovat puhuneet useissa portaaleissa.

Se tarjoaa nopean ja yksinkertaisen vaiheen tietojen palauttamiseksi puhelimestasi. Hauska osa on se, että siinä on myös yksinkertainen askel askeleelta-opetusohjelma, jota voit seurata, jos olet jumissa. Käyttöliittymä on myös sileä ja graafinen taju.

Fonepaw

Puhelinten palautustietojen ohella tämä ohjelmisto tarjoaa myös sosiaalisen median sovellusten tietojen palauttamisen, jonka osa ohjelmistoyrityksistä kaipaa. Se tarjoaa myös tietojen palauttamisen, jos varastettuja puhelimia sekä järjestelmävirheitä, vesi- tai järjestelmävahinkoja, vahingossa poistettu laite, tehdasasetusten palauttaminen tai unohdetut salasanat.

Voit palauttaa tiedot iTunesista, iCloudista tai laitteestasi suoraan. Fonepaw mielenkiintoisesti tarjoaa myös iOS-tietojen varmuuskopiointi-, palautus- ja iOS-järjestelmän palautusvaihtoehtoja.

iPhone varmuuskopiointi

Tämä ohjelmisto palvelee nimenomaisesti iOS-yleisöä. Se auttaa sinua palauttamaan kaikki kadonneet tiedostosi yhdessä näytön salasanan kanssa, joiden avulla voit käyttää tietojen palauttamisohjelmaa.

Se tekee myös erinomaista työtä myös vioittuneiden tietojen palauttamisessa. Tämä on erittäin tärkeää, koska monta kertaa emme ehkä edes tiedä, mitkä tiedot ovat vioittuneet. Se paljastaa jopa salatun tiedon ja varmuuskopion iPhonesta. Paitsi, että voit myös palauttaa poistetut Safari-selaimen historiatiedot ja kirjanmerkit.

Tiedä enemmän siitä tässä.

iPhonen palauttaminen

Ei epäilystäkään, iPhonen palauttaminen on edistyneitä ominaisuuksia. Mutta verrattuna muihin markkinoilla saataviin ilmaisiin ohjelmistoihin, tällä työkalulla on paljon tarjottavaa luettelossaan.

Sen avulla voit poimia puheluhistorian, mediatiedostot, muistutukset, yhteystietoluettelot, kappaleet, nauhoitukset, WhatsApp-viestit, Safari-kirjanmerkit jne. Kuten suurin osa ohjelmistosta, voit palauttaa tiedot kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.

Radalla

Radalla on intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on tehnyt tuhansista käyttäjistä onnellinen. Se auttaa palauttamaan kadonneet tai poistetut tiedot, palauttamaan tiedot varmuuskopiotiedostoista, tukee useita laitteita ja on saatavana sekä IOS: lle että Windowsille.

Voit käyttää näitä etuja myös ilmaisessa versiossa. Sillä on kahta tyyppiä suunnitelmia – Koti ja Teknikko. Vaikka kotisuunnitelma sopii maallikolle, teknikko-suunnitelma on IT-ammattilaisille.

Syncios

Syncios on yksi taskuystävällisimmistä pro-versioista, joita markkinoilla on saatavana. Tämä ohjelmisto auttaa pääasiassa kadonneita asiakirjoja, kuvia, videoita, musiikkia, sähköposteja, arkistoja jne., Kadonneita tietoja, vesivahinkoja ja tehdasasetusten palauttamista. Se on perustava ohjelmisto verrattuna joihinkin yllä lueteltuihin edistyneisiin, mutta on silti erittäin tehokas työssään.

Se on voittanut sydämet helposti käyttöliittymällään ja luotettavalla henkilökunnalla.

johtopäätös

Toivon, että yllä olevat tietojen palauttamistyökalut auttavat sinua varmuuskopioimaan tietosi ja välttämään vaivatta tulevaisuudessa. Tietojen palauttamisohjelmistojen avulla voit auttaa henkilökohtaisissa asioissa, mutta myös ammattimaisesti, joten muista käyttää niitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector