9 parasta älykästä terveysseurantaa parempaa elämää varten

Kuka ei halua elää terveellistä elämää?


Kaikki tekevät!

Mutta kuinka varmistat, että olet kaikki kunnossa ja hieno ja että eläd elämäsi ilman vaarallisia sairauksia? Varsinkin kun olet kiireinen juoksemassa kiireessä yrittäessäsi tarkistaa kaikki tehtäväluettelosi ruudut päivälle, mikä tietysti jatkaa toistamista loputtomassa jaksossaan.

Löydä aikaa nähdä lääkäri vahvistaaksesi kuntosi on tuskin mahdollista niin kiireisillä aikatauluilla, jotka odottavat sinua joka päivä.

Joten mikä on vaihtoehto? Tässä artikkelissa on kyse siitä.

Nykyään meillä on luettelo laitteista, jotka voivat seurata terveyttäsi. Nämä terveysseurantalaitteet on suunniteltu edistyksellisimmällä tekniikalla seuraamaan miten käytät päivittäisessä elämässäsi. Aina kun havaitaan virhe, se ilmoittaa sinulle välittömästi, jotta näet lääkärin oikeassa, kun sitä tarvitaan.

EKG-vartija

EKG-vartija on kannettava sydämen ja terveyden valvontalaite, joka seuraa jatkuvasti sinua varmistaaksesi, että sinulla on erinomainen terveys. Kun käytät tätä laitetta vartalollasi, et vain varmista, että seuraat sykettä, kehon lämpötilaa ja nukkumistapojasi, mutta saat myös mahdollisuuden hallita stressitasoa, hallita asentoa ja tehdä paljon muuta.

Terveydenseurantalaitteet, EKG-vartija

Laita laite mihin tahansa vartaloosi ja jatka päivittäistä rutiiniasi. Se antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan kehosta seuraamalla aktiviteettejasi, analysoimalla sitä huolellisesti sinulle. Sovellus on ladattavissa iOs-laitteisiin tai Android-laitteisiin, ja voit tarkistaa tulokset puhelimen näytöllä.

Torni

Torni on älykäs terveysseuranta, jota on saatavana vain 49 dollarilla. Jos luulet, että se on massiivinen laite, joka sinun on kuljetettava ympäri, olet väärässä. Spire on pieni pieni terveysmerkki, joka toimitetaan älypuhelimellasi ladattavan sovelluksen mukana.

Terveydenseuranta

Sinun tarvitsee vain kiinnittää etiketti vaatteisiin, joita käytät eniten, ja käyttää vaatteitasi kuten yleensä. Vaatteesi ovat jopa valmiita menemään pyykkiin merkinnällä. Se toimii täsmälleen samalla tavalla kuin ennen pesemistä. Näitä tunnisteita ei myöskään tarvitse ladata, koska voit vaihtaa paristot ilmaiseksi, kun ne tyhjenevät.

Nyt kun käytät vaatteita, joihin on kiinnitetty merkki, se toimii tarkkailemalla sykettäsi, unihäiriöitäsi jne. Ja ryhtyy toimiin ennen kuin vartalo näyttää oireen. Voit sitten saada yksityiskohtaisen kuvan terveydestä näytössä, johon olet asentanut sovelluksen.  

Withings

Withings on toinen fiksu terveystoveri, joka sinun tulisi harkita terveellistä ja onnellisempaa tulevaisuutta varten. Se on täydellinen kumppani, jonka avulla annat oikeat toimet pitääksesi terveesi. Seuraamalla painosi, nukkumistapoja, sykettä ja paljon muuta, Withings tarjoaa niin monia vaihtoehtoja, että voit tietää kaikki kehosi yksityiskohdat..

Aseta tavoitteet joka viikko ja tee Withings muistuttamaan sinua siitä, ellet saavuta sitä. Olet kerran palkinnut itsesi pitämään itsesi motivoituneena. Voit myös etsiä inspiraatiota muodostamalla yhteyden ystävien tai perheen kanssa sovelluksen kautta.

Terveydenseuranta

Ei vain tämä, se antaa sinun jopa seurata lapsesi terveyttä ja tarjoaa myös treenata raskauden aikana. Voit myös seurata nukkumistapojasi ja varmistaa, että käytät Withingsia heräämään optimaaliseen kohtaan, jotta olet kaikki raikas aloittamaan päiväsi.

Se antaa sinulle myös muuta elintärkeää tietoa kehosta, kuten lämpötila, verenpaine jne. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia. Tarjolla on enemmänkin.

Fitbit

Kokeile Fitbit terveysseurantaa ja pysy poissa kaikista terveyttä koskevista jännitteistä. ‘Wearables’ on äänestänyt tämän puettavan trackerin vuoden 2018 trackeriksi. Tämä tarkoittaa, että se on upea laite, ja ihmiset ovat rakastaneet sitä sen ominaisuuksien ja käytön helppouden vuoksi..

Voit käyttää sitä kuten tavallista kelloa ja saada kattavan kuvan kuntosasi ja terveydestäsi. Kelloa voidaan käyttää jopa seitsemän päivän ajan ilman, että akkua ladataan uudelleen. Kehittyneellä sykeanturilla ja algoritmilla voit paljastaa mielekkäät näkemykset myös sydämestäsi.

Terveydenseuranta

Se kertoo myös tarkan kalorimäärän, jonka poltat päivittäin. Ja tietysti, kuten useimmat muutkin terveysseurantalaitteet, tämäkin seuraa unemalliasi, reaaliaikaista sykettä ja paljon muuta.

Jos olet naisten FitBit-käyttäjä, meillä on hyviä uutisia sinulle. Voit poistaa kaikki naisellinen sovelluksesi, koska se kattaa kaikki sen. Älykäs FitBit tekee vaiheen seurannasta ovulaation ja hedelmällisyysikkunan arviointiin, jotta kaikki paranee.   

Moovnow

Moov nyt on seuraava luettelossa. Tämä on erittäin kevyt ja luotettava nahkanauha, jota voidaan käyttää ranteen tai jalan ympärillä missä tahansa.

Moov Now haluaa varmistaa, että sinun ei tarvitse koskaan stressata liian paljon pitääksesi itsesi kunnossa. Joten voit käyttää sitä saadaksesi reaaliaikaisia ​​valmennuksia sopivaan ja terveelliseen vartaloon. Tämän veden- ja pölytiivisen nauhan akku kestää jopa kuusi kuukautta.

Terveydenseuranta

Bändi seuraa jatkuvasti mitä harjoituksia teet. Mutta mikä tärkeintä, se seuraa asentoja. Koska sen perustamisen takana olevan joukkueen mukaan liikuntatapa on tärkeämpi kuin harjoituksesi. Tämän on varmistettava, että et vahingoita itseäsi prosessissa.

Heti kun virheellinen asento havaitaan, se ilmoittaa sinulle älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Se auttaa sinua oppimaan oikeat asennot myös treenaamalla tehtaallasi tai sisä – pyöräilyn, uinnin jne. Aikana.

Motiv Ring

Motiivirengas on toinen loistava tuote, jonka kannattaa harkita tarkistamista. Aivan kuten nimessä mainittiin, tämä tuote on yksinkertainen rengas, joka sinun on käytettävä sormesi tietääksesi mitä oikein tapahtuu terveydellesi.

Se on minimalistisesti suunniteltu, älykäs, mutta suoraviivainen rengas, jota on saatavana 7 erikokoisena. Voit käyttää sitä aina ympäri vuorokauden, jopa uidessasi. Se on täysin vedenpitävä ja mukana tulee myös yhden vuoden takuu.

Terveydenseuranta, Motiv Ring

Rengas seuraa kaikkia fyysisiä aktiviteettejasi ja heijastaa sovelluksesi tuloksia. Jos et harjoittele henkilöä, huomaat kehosi muutoksen heti, kun osut kuntosalille tai edes kaduille nopeaa juoksua varten.  

Se jäljittää jopa ajan, jolloin nukaat, ja ajan, kun heräät. Tämä tehdään automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään toimiaksesi sen toiminnan aloittamiseksi.

Koko terveysjoukko

Koko terveysjoukko seuraa, tallentaa, analysoi ja tarjoaa biometrisiä tietoja terveydestäsi kliinisen laadun pulssioksimetrillä. Tiedot synkronoidaan ja ladataan sitten älypuhelimeesi, jolla käytät sen mukana tulevaa sovellusta.

Terveydenseuranta

Pakkaus on pakattu USB-kaapelilla, Shoepodilla, kenkäpidikkeellä ja kolmella eri värisellä nauhalla. Hihnat ovat osoittaneet hyvää akunkestoa ja ne ovat nopeasti ladattavia, jotta niitä voidaan käyttää heti uudelleen.

Pakkaus on helppo käyttää, ja se auttaa sinua räätälöimään harjoituksesi niin, että saat siitä maksimaalisen hyödyn. Se seuraa nukkumistapojasi ja kaikkia muita toimintoja myös varmistaaksesi, että tiedät tarkalleen kuinka terveytesi toimii.

Lehtitšakra

Lehtitšakra on kaunis koru, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat pitää huolta itsestään muodikkaimmalla tavalla. Tämä on enemmän kuin vain älykkäitä koruja, jotka parantavat ilmeesi heti.

Se on saatavana kahdessa eri tyylissä – yhdessä Rose Quartz -kiven kanssa, jonka on tarkoitus edistää positiivisia näkymiä itsesi ja muiden suhteen. Toinen on suunniteltu Oxynilla, joka suojaa sinua kaikilta negatiivisuuksilta ja auttaa pitämään itseäsi keskittyneenä ja tasapainoisena.

Terveydenseuranta

Voit käyttää tätä kaulakoruna tai pidikkeenä ja antaa sen toimia sinulle hyvinvoinnin seurantajana käyttääksesi luonnollista energiaa saamaan sinut tuntemaan olosi positiiviseksi ja onnelliseksi. Paristot ovat ladattavia ja niitä voidaan käyttää jopa 6 kuukautta vaihtamatta niitä. Se on vedenkestävä, ja sovellus on yhteensopiva sekä iOs: n että Androidin kanssa.

Garmin kuntokellot

Kokoelmassa yli 20 kuntokelloa, Garmin on ollut alalla jo jonkin aikaa, ja he eivät ole vielä pettyneet. Heidän kellonsa ovat eri trendikkäitä tyylejä, ja jokaisen ominaisuudet antavat meille aivan mahtavaa.

Esimerkiksi heidän viimeisin julkaisunsa nimeltään venu siinä on ominaisuuksia, kuten:

 • GPS-
 • Yli 20 esiasennettua urheilusovellusta
 • Seuraa energiatasojasi
 • Seuraa stressitasojasi ja ehdottaa parannuksia, kuten rauhallista hengitystä tarvittaessa
 • Seuraa kuukautiskierroksia
 • Muistuttaa pysymään kosteutettuna
 • Auttaa parantamaan hengitysmalliasi
 • Tarkkailee untasi parantamiseksi tulevaisuudessa
 • Tarkkailee sykettäsi
 • Täysi sarja harjoituksia hauskassa animaatiotyylissä
 • Kestää jopa 5 päivää täyden latauksen jälkeen

Kaikilla näillä hienoilla ominaisuuksilla valehtelisin, jos sanoisin, että ne eivät ole kalliita. Kyllä, ne ovat, mutta ominaisuudet korvaavat sen kokonaan. Lyhyesti sanottuna saat käyttöösi kaikki kelloasi sisältyvät terveys- ja elämäntapaa koskevat tiedot.

johtopäätös

Nämä olivat joitain terveys- ja kuntolaitelaitteita, joita haluat käyttää pitämään itsesi vahvana ja terveenä. Suurin hyöty näiden laitteiden käytöstä on se, että opit tuntemaan kehosi pienimmän komplikaation jo ennen kuin vartalo alkaa näyttää oireita.

Joten et vain valvo itseäsi jatkuvasti, vaan myös pääset eroon kaikista kärsimyksistä, jotka muuten näkyisivät. Koska oikealla laitteellasi on vieressäsi, voit keskittyä aina terveyteesi ja ryhtyä varotoimenpiteisiin oikein, kun sitä tarvitaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector