9 Cryptocurrency-lompakkoa tallentaaksesi salauksesi turvallisesti

Suojaa mitä sinulla on.


Monissa tapauksissa ihmiset ovat menettäneet salauksensa, koska sitä ei ole turvattu riittävästi, koska tiedät, että salaustekijöitä ei edes rekisteröidä minkään maan lain nojalla. Joten sinun on oltava erityisen varovainen, kun valitset lompakkoasi digitaaliseen valuuttaasi.

Breadwallet

Breadwallet on leivän kehittämä mobiilisovelluspohjainen lompakko vuonna 2015. Se on saatavana sekä Android- että IOS-laitteille. Se on turvallinen ja tarjoaa yksinkertaisen tavan tallentaa bitcoineja. Sovellus on optimoitu hyvin, ja se voi olla suora yhteys niiden vastaaviin lohkoketjuihin lisätäksesi tapahtuman nopeutta.

Leipäleikkuri on rakennettu henkilökohtaisten tietojen ja yksityisyyden suojaamiseksi. Lähetä ja vastaanota rahaa yhdellä napin painalluksella milloin tahansa, missä tahansa, täydellisellä taloudellisella yksityisyydellä. Leipä lompakko tarjoaa itsenäisen asiakkaan ainutlaatuisen ominaisuuden, ei palvelinta, jota käytetään käyttäjien lähettäessä tai vastaanottaessaan bitcoineja lompakkoihinsa.

Parasta on, että sinun ei tarvitse rekisteröidä tiliä käyttääksesi. Se yhdistyy suoraan blockchainiin turvallisesti.

copay

copay on monen allekirjoituksen tuki lompakko (yhdellä lompakolla voi olla useampi kuin yksi käyttäjä). Tämä ominaisuus tekee siitä hyödyllisen myös liiketoiminnan tarkoituksiin. Sillä on sekä mobiili- että työpöytätuki. Copaylla on myös Bitcore Wallet Service (BWS) verkon liitäntöihin ja vertaisynkronointiin..

CoPaya kehittää BitPay ja monet muut avustajat, koska se on avoimen lähdekoodin lompakko. Tämä lompakko antaa käyttäjille useita vaihtoehtoja pääsyyn omiin lompakkoihinsa.

Seuraavat ovat joitain sen ominaisuuksista.

 • Tämä on HD-lompakko, joten se on erittäin turvallinen.
 • Kaikki yksityiset avaimet (salaisuudet) tallennetaan paikallisesti, ei pilveen.
 • Se tukee 150 valuutan hinnoitteluvaihtoehtoa.
 • Sen mukana tulee myös tuki Bitcoin-testiverkon lompakoille.

Jaxx

Jaxx sai integraation ShapeShiftiin, joka tukee monia kryptoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Dash, DAO, Litecoin, REP jne..

Se on suunniteltu toimimaan ja synkronoimaan kaikkien eri laitteiden välillä. Sillä on erinomainen varmuuskopiointivaihtoehto, koska voit varmuuskopioida tilisi yksittäisillä siemenillä, jotka ovat satunnaisten sanojen sarja, jotka auttavat sinua palauttamaan kolikot nopeasti.

Voit nopeasti muuntaa valuuttoja bitcoinin, Ethereumin ja DAO: n välillä. Jaxx antaa sinun pitää myös säännöllisiä fiat-valuuttoja. Jaxx on erinomainen valinta käyttäjille, jotka vaativat aina monivaluutta lompakkoa. Se tarjoaa myös erinomaisen käyttäjätuen.

asevarasto

asevarasto on avoimen lähdekoodin lompakko, jolla on useiden allekirjoitusten tuki.

Tämä lompakko antaa käyttäjille täyden hallinnan salausavaimien luomisesta ja varastoinnista. Yhdistämällä tehokkaat tietoturvatekijät ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, sitä kehitetään siten, että se palvelee yksilöitä ja yrityksiä suojaamaan ja ylläpitämään bitcoin-tunnuksiaan..

Armory lompakolla on tuki kylmävarastoinnille, ja tämä tarkoittaa, että se mahdollistaa myös Bitcoinin hallinnan ilman Internet-yhteyttä. Se tarjoaa myös useita allekirjoitusvaihtoehtoja. Tämä lompakko on täydellinen käyttäjille, jotka korostavat aina enemmän turvallisuutta.

GreenAddress

GreenAddress on hierarkkinen deterministinen lompakko, joka on suunniteltu pitämään hyvä tasapaino yksityisen avaimen tietoturvan ja käyttäjien saatavuuden välillä.

GreenAddress on tehokas Bitcoin-lompakko, jolla on monia ominaisuuksia, ja jotkut niistä ovat alapuolella.

 • Useita 2-tekijöiden todennuksia
 • Tarjoa API Bitcoinin hallitsemiseksi ohjelmallisesti
 • Voit asettaa menorajat
 • Monialustainen & laite

MyEtherWallet

MyEtherWallet auttaa sinua Ethereumin tarpeissa. Se on helpottanut Etherueumin perusteita, kuten paperikotelon asettamista, eetterin lähettämistä, eetterin keräämistä, siementen tuottamista ja vielä paljon muuta.

MyEtherWalletilla on yhteys Ethereumin testiverkkoihin, kuten Ropsten. Se tukee suurta osaa laitteisto lompakoista, kuten Trezor, Ledger jne.

Electrum

Electrum on kehitetty Pythonilla, ja se toimii Windowsissa, Macissa ja Linuxissa. Electrumia pidetään yhtenä luotettavana lompakosta, joka on nykyään saatavissa, ja johtuu lähinnä salaustekniikoista, joita se hallitsee yksityisten avainten suojaamiseksi. Se on kevyt asiakas lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ulkoisiin palvelimiin sen sijaan, että latataan koko Bitcoin-blockchain suorittamalla koko solmu.

Electrum-palvelimet ovat hajautettuja ja tarpeettomia, joten lompakko ei ole koskaan alhaalla.

Reuna

Reuna käyttää erityistä asiakaspuolen salausominaisuutta salaamaan kaikki yksityiset tiedot sen turvallisuuden vuoksi.

Edgessä on ShapeShift-integrointi, jotta käyttäjä voi heti muuntaa kolikoiden ja rahakkeiden välillä. Se tukee sekä Android- että iOS-mobiililaitteita. Joitakin Edgen ominaisuuksia ovat:

Coinbase

Coinbase on yksi maailman tunnetuimmista kryptovaluuttavälittäjistä. Käyttäjät voivat helposti ostaa bitcoineja pankkikortilla, pankkitilillä, SEPA-siirrolla ja monilla muilla menetelmillä. Se tarjoaa myös vaihto- ja kehittäjäliittymän. Se tarjoaa tietyissä maissa välittömän ostamisen ainutlaatuisen ominaisuuden, mikä tarkoittaa, että luotto- ja maksukorttiostot ovat heti saatavissa käyttäjille.

Tiesitkö, että Coinbase sai lompakon, jossa voit tallentaa kaikki digitaaliset omaisuudet turvallisesti yhteen paikkaan?

Voit ladata Coinbase-lompakon Google Playsta ja App Storesta.

johtopäätös

Jos valitset väärän lompakon kryptovaluutoillesi, voit luopua kaikesta rahastasi. On parempi käyttää aikaa ymmärtää ja oppia erilaisia ​​Cryptocurrency-lompakoita suojautuaksesi huijauksilta ja petoksilta, joita nykyään tapahtuu.

Jos haluat sijoittaa, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, tutustu tähän Cryptocurrency-sijoituskurssi aloittelijoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector