12 Vanhempien valvontasovellusta turvallisuuden parantamiseksi

Pidä lapset turvallisempana verkossa.


Teknologia on paras asia, joka meillä on tänään. Meillä on älypuhelin taskussa ja voimme muodostaa yhteyden melkein mihin tahansa heti. Voimme myös pelata pelejä tällä laitteella, saada itsemme ajan tasalle viimeisimmistä tapahtumista maassa, napsauttaa kuvia ja lähettää sen ystävillemme ja perheellemme.

Lapset jopa kiehtovat tekniikasta, koska nämä asiat ovat heille aivan uusia.

Aikuisena tiedät, että tekniikka sisältää myös negatiivisia puolia. Mutta lapsesi eivät tiedä sitä vielä. He saattavat altistua iälle sopimattomalle sisällölle, joutua tietämättömästi verkkopetoksen saaliin tai jopa saada väkivaltaisia ​​kuvia, mikä saattaa vaikuttaa heidän viattomiin aivoihin..

Mitä teet sellaisessa tilanteessa?

Yksi vaihtoehto on estää lapsiasi pääsemästä älypuhelimeen tai muuhun tekniikkaan. Mutta tällä vaihtoehdolla poistat heidän vapautensa. He näkisivät myös ystävänsä käyttävän uusimpia puhelimia, pelaavan viimeisimpiä pelejä ja pyytävän sinulta samaa.

Joten jos haluat antaa lapsillesi tarpeeksi pääsyä tekniikkaan, että he käyttävät vain sen hyviä osia ja jättää huonot, vanhempainvalvontasovellukset ovat jotain, joka auttaisi sinua. Lapsilukko-sovellukset ovat yksinkertaisia ​​älypuhelinsovelluksia, jotka voit asentaa laitteisiin. Nämä sovellukset rajoittavat tiettyä sisältöä, jotta lapsesi eivät altistu siihen.

Jos haluat hallita koko kotiverkkoa tai et halua käyttää sovelluksia, voit vaihtoehtoisesti kokeilla sisällön / DNS-suodatusratkaisua.

Qustodio

Qustodio on Internet-säilytysyhteisö.

Qustodio

Se pitää kirjaa kaikesta, mitä lapsesi tekee älypuhelimellaan. Se toimii myös Kindle-sovelluksessa, jos etsit sellaista sovellusta. Lisäksi tässä sovelluksessa on sisäänrakennettu paniikkipainike, jota lapsesi voi käyttää, jos hän on tilanteessa, jossa hän tarvitsee apuasi. Siksi voit kutsua sitä kaksikäyttösovellukseksi.

FamiSafe

FamiSafe on melko suosittu vanhemmuuden valvontasovellus, koska tämän sovelluksen avulla voit selata lapsesi älypuhelimen historiaa. Voit tarkistaa, mitä kaikki verkkosivustot he vierailivat ja kuinka paljon aikaa he viettivät jokaiselle verkkosivustolle. Toinen tämän sovelluksen hyödyllinen ominaisuus on, että voit asettaa aikoja, jolloin lapsesi on rajoitettu käyttämästä puhelinta.

Famisafe

Jos et halua lastesi käyttävän hänen puhelintaan sängyn aikana, aseta se vain sovellukseen ja sinulla on hyvä mennä.

Haukkua

Haukkua antaa sinun seurata jopa 24 sosiaalista verkostoa ilman paljon puhetta. Vanhemmat ovat suurimmaksi osaksi huolissaan siitä, millaisiin sosiaalisiin verkostoihin heidän lapsensa pääsevät. Sovelluksessa on sisäänrakennetut algoritmit, jotka seuraavat lapsen toimintaa.

Haukkua

Sovellus lähettää sinulle hälytyksiä, kun he yrittävät käyttää jotain, mitä heidän ei pitäisi tehdä.

OurPact

OurPact suodattaisi lapsesi käyttämän sisällön. Jos haluat estää sovelluksen tai verkkosivuston lapsesi puhelimessa, voit määrittää sen nopeasti. Lisäksi tässä sovelluksessa on sijainnin seurantaominaisuus, joka pitää sinut ajan tasalla lapsesi sijainnista.

Ourpact

Lisäksi on mahdollista asettaa näytön aikaraja.

ESET

ESET on loistava sovellus, kun haluat hallita sitä, mitä lapsesi käyttää Internetissä. Vanhempana et voi estää lapsiasi pääsemästä Internetiin. Mutta mitä voit tehdä, on estää heitä pääsemästä iälle sopimattomille verkkosivustoille.

ESET

ESET rajoittaisi tällaisia ​​verkkosivustoja, ja voit myös lähettää lapsillesi ensisijaisen viestin, jos havaitset riskialtista toimintaa.

norton Perhe Johtava

norton on yksi sovellus, jonka voit asentaa useisiin laitteisiin yhdellä tilauksella. Kun saat Norton-tiedoston, voit olla huoleton siitä, käyttääkö lapsi älypuhelinta, älypuhelinta, tablettiä, jonka joskus unohdat olohuoneessa, vai edes hänen henkilökohtaista tietokonettaan. Voit määrittää verkkosivuston ohjauksen yhdelle laitteelle, ja se jaetaan kaikille laitteille. Voit myös asettaa varoituksia.

norton

Jos et halua rajoittaa kokonaan, mutta et halua lapsesi viettävän liikaa aikaa sovellukseen / verkkosivustoon, tämä sovellus on hyödyllinen.

Webwatcher

Webwatcher tarkkailee kaikkea, mukaan lukien soitetut ja vastaanotetut puhelut, lähetetyt ja vastaanotetut tekstit, sosiaalisen median käyttö, GPS-toiminnot ja paljon muuta. Vaikka lapsi olisi lähettänyt tekstin ja poistanut sen, tämä sovellus pystyisi ilmoittamaan sinulle siitä.

Webwatcher

Voit muodostaa yhteyden sovellukseen etäyhteyden kautta ja vastaanottaa hälytyksiä, kun vaarallinen toiminta havaitaan.

NextDNS

Noin 28 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa ja raivoisa arvostelu, NextDNS saattaa olla vaihtoehto, jonka olet etsinyt lapsesi turvallisuudesta. Sillä on tarkoitus suojella lastasi vahingossa pääsyltä aikuisten sisällölle ja muille haitallisille lähteille.

Lyhyesti sanottuna, seuraava NextDNS tekee sinulle:

 • Estää verkkosivustoja, jotka mainostavat pornoa, väkivaltaa tai kirousta
 • Mahdollisuus estää valitsemasi verkkosivustot, kuten Tinder tai Fortnite
 • Estää sopimattomat mainokset ja haitalliset, haitalliset lähteet
 • Estää sinua pääsemästä tietojenkalastelusivustoille
 • Yksityiskohtainen raportti Internet-käytöstäsi

Heidän hinnasuunnitelmansa alkavat 0,99 dollarista kuukaudessa sen jälkeen, kun olet käyttänyt 300 000 DNS-kyselyä kuukaudessa. Mikä tarkoittaa, että aloittaminen on täysin ilmaista.

AdGuard

Luottaa sellaisiin yrityksiin kuin Forbes, USA Today ja The Guardian, AdGuard on mahdollisesti käytettävissä olevan maailman edistynein mainosten estäjä. En sano vain, että heidän piirteensä puhuvat siitä täysin. Se vastaa verkkosurffailutapoistasi ja suojaa sinua monilta ikäviltä tapauksilta.

Joitakin parhaista ominaisuuksista ovat:

 • Suojaus haittaohjelmahyökkäyksiltä ja tietojenkalasteluhuijauksista
 • Estää mainokset, kuten ponnahdusikkunat ja bannerit, pysyvästi
 • Suojaa yksityisyyttäsi suojaamalla tietosi
 • Rajoittaa lasten pääsyä sopimattomiin lähteisiin
 • Rajoittaa epäilyttävien verkkosivustojen vierailuja
 • Google Chromen laajennus selaimen turvallisuuteen

Voit ladata ohjelmiston Androidille, IOS: lle, Windowsille ja Macille.

Ruutuaika

Ruutuaika voi olla hyvä ystäväsi, jos olet huolissasi siitä, että lapsesi viettää liian paljon aikaa älypuhelimeensa. Paitsi, että tämä sovellus seuraa aikaa, jonka lapsi kuluttaa kullekin sovellukselle erikseen, mutta myös hallitsee voiman lopettaa kaikki älypuhelimen toiminnot välkkymällä..

ruutuaika

Tämän sovelluksen fantastinen ominaisuus on, että voit asettaa lapsellesi tehtävän ja palkita hänet sitten ylimääräisellä näytöllä. Se olisi hieno tapa saada hänet suorittamaan kotitehtävänsä häiritsemättä ja antamaan hänelle sitten pelata ylimääräisen kierroksen suosikkipeleistään.

MinorMonitor

MinorMonitor siinä on sisäänrakennetut ominaisuudet, jotka suojaavat lastasi pääsemästä mistään säädyttömään sisältöön. Jos sinulla ei ole paljon aikaa harkita manuaalisesti, mitä verkkosivustoja / sovelluksia lapsesi ei saa käyttää, voit hankkia tämän sovelluksen ja antaa sovelluksen suorittaa työn.

minormonitor

MinorMonitor suojaa myös kaikenlaista verkkokiusaamista.

Locategy

Locategy olisi paras veto, kun tarvitset mekanismin, joka ei estä tiettyjä sovelluksia lapsesi puhelimesta kokonaan, mutta voi hallita kuinka kauan he voivat käyttää näitä sovelluksia. Et esimerkiksi halua lapsesi viettävän liikaa aikaa Facebookissa. Tämän sovelluksen avulla pääset lapsesi sijaintiin reaaliajassa.

Locategy

Voit myös käyttää lapsen sijaintia viimeisen neljän päivän ajalta. Tämä tekee siitä erinomaisen sovelluksen vanhemmille, jotka eivät halua tarkistaa lapsensa toimintaa päivittäin, mutta haluavat tehdä sen 3-4 päivän välein.

johtopäätös

Kun valitset oikean lapsilukko-sovelluksen, varmista, että ymmärrät sovelluksen hyvin. Jotkut sovellukset toimivat paremmin verkkosivustoversioissa, kun taas toiset toimivat paremmin puhelimissa. Muista, kuinka pääset hallintalaitteisiin. Pidä myös kirjautumistietosi piilossa lastenltasi. Saatat ajatella heitä lapsina, mutta teini-ikäiset ovat älykkäitä nykyään. Päivitä myös säännöllisesti valitsemasi lapsilukko-sovellus, jotta tiedät uusimmat sovelluspäivitykset.

Jos käytät Androidia, saatat myös mieluummin käyttää virustorjuntaa lisäsuojaukseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector