11 parasta lemmikkiseurantaa tarkkailla lemmikkisi sijaintia

Jos luet tätä viestiä, oletan, että sinulla on jo lemmikki talossasi. Minulla on myös lemmikki. Joten luota minuun, tiedän tarkalleen kuinka innokas olet lemmikkisi pitämisestä.


Riippumatta siitä kuinka koulutettu lemmikkisi on, on aina mahdollista, että he menettävät tiensä takaisin kotiin, kun ovat kävelyllä tai pyrkivät tutkimaan naapurustoa. Ja mikä voi olla pahempaa kuin tietämättä, missä lemmikkisi on, jos ei kotona, missä he ovat turvallisimpia.   

Olen iloinen, että tekniikka on edennyt niin paljon, että lemmikkisi sijainnin seuraaminen ei ole enää niin vaikeaa kuin muutama vuosi sitten.

Tänään vain pienellä suojavaiheella voit varmistaa, että ne ovat turvallisia ulottuvillasi antamatta heidän vaeltaa kaukana tavoitettasi..

Olkaamme luetella tämänpäiväisessä postituksessa joitain parhaimmista lemmikkieläinseurannoista, jotka voivat auttaa pitämään rakastavan ystäväsi paikassa, johon he parhaiten kuuluvat.

vetävässä

vetävässä on GPS-seurantalaite, jonka avulla voit seurata lemmikkisi liikkeitä mistä tahansa ja minne tahansa.

Tämä upea tuote on kaulus, joka sinun täytyy laittaa lemmikkisi kaulaan. Voit sitten asentaa seurantasovelluksen puhelimeesi tai selaimeesi tietääksesi missä ne ovat.

Vetovoimainen, lemmikkien jäljittäjä

Sovellus on helposti ladattavissa sekä Google Play -kaupasta että App Storesta. Tuote on erittäin käyttäjäystävällinen, minkä olemme velkaa uusimmalle tekniikalle, jonka kanssa se on rakennettu.

Tractive GPS -seurantalaitteet kertovat lemmikkisi sijainnista tarkalleen ja luotettavasti. Ja tämä ei rajoitu vain takapihallesi, vaan mihin tahansa osaan maailmaa.

Tämä laite on saatavana sekä kissoille että koirille. Joten riippumatta siitä, kumpi omistat, Tractive on aina valmiina turvaamaan lemmikkisi varmistamalla jatkuvan valvonnan jatkuvasti.

Voit myös asettaa määritetyn turvallisen alueen sovelluksellesi. Joten aina kun lemmikkisi viipyy sen ulkopuolelle, sovellus ilmoittaa heti hälytysviestillä. Tämä minimoi mahdollisuuden, että he vaeltavat mielettömästi, koska olet paikalla saadaksesi sen takaisin turvalliseen maahan.  

palko

palko on toinen upea, kevyt, täysin vedenpitävä lemmikkien jäljittäjä, jonka kanssa sinun ei koskaan tarvitse kadottaa lemmikkisi. Pod: n avulla voit seurata jokaista lemmikkisi liikettä. Kiinnitä vain uudelleen käytettävä hihna kaulaan ja asenna sovellus matkapuhelimeesi.

Se siitä. Voit nyt seurata lemmikkisi toimintaa ja seurata häntä minne ikinä he menevätkin. Se ei vain anna lemmikkisi sijaintia, vaan myös tallentaa sen jokaisen liikkeen viimeisen 24 tunnin aikana.

Pod, lemmikkien jäljittäjä

Voit myös luoda useita turvallisia vyöhykkeitä, jotta saat ilmoituksen joka kerta, kun se poistuu kyseisestä tilasta. Pod antaa sinun tallentaa lemmikkisi aktiviteetteja, kun he leikkivät puistossa tai naapurustossa.

Girafus

Tämä on voimakas.

Voit seurata jopa 4 erilaista lemmikkieläintä yhdessä sovelluksessa ja seurata, missä ne sijaitsevat tarkalleen tällä hetkellä. Tämä laite on saatavana sekä kissoille että koirille.

Lemmikkien jäljittäjä, Girafus

Girafus käyttää turvallista 2,4 GHz: n radiotaajuustekniikkaa, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että se saattaa häiritä muiden langattomien laitteidesi palveluita. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä turvallisesti niin monen muun laitteen kanssa kuin haluat.

Girafus on vedenkestävä ja siinä on älykäs lepotila, jonka ansiosta akku kestää pidempään. Asennus on myös helppoa. Lisää vain solut ja kytke laite päälle. Siellähän sinä olet. Käyttövalmis.

Kippy

Kippy on jälleen yksi vaihtoehto, jonka kannattaa kannattaa tarkistaa. Tätä fantastista GPS-seurantaa käytetään kuten edellä. Kippyn avulla voit antaa lemmikkisi elävän sijainnin elämän liikkeen jäljittämiseen aiemmin, joten voit tehdä kaiken tarvittavan saadaksesi sinut tuntemaan itsesi oikeana sen turvallisuudesta.

Lemmikkien jäljittäjä, Kippy

Tämän laitteen avulla voit myös vastaanottaa erilaisia ​​vinkkejä siitä, kuinka se elää terveellisemmin ja pidempään. Voit sitten antaa lemmikkisi tehdä asioita varmistaakseen, että ne pysyvät kunnossa ikuisesti.

Kippy-sovellus voidaan asentaa matkapuhelimeesi, tablet-laitteeseen tai jopa kannettavaan tietokoneeseen sen mukaan, minkä luulet antavan sinulle helpon pääsyn lemmikkisi sijaintiin ja toimintaan.  

Weenect

Weenect on täydellinen laite koirallesi, jos se pyrkii juoksemaan liikaa naapurustossa. Se ei vain lisää heidän mahdollisuutta eksyä, vaan myös lisää uteliaisuutta heidän hyvinvointiinsa ja turvallisuuteensa, jos se ei ole kotona ajoissa.

Mutta kun Weenect on vierelläsi, voit tehdä hyvää kaikelle huolellesi, koska tiedät, että tarkalleen missä lemmikkisi on, kun seikkailumatkoillaan.

Lemmikkien jäljittäjä, Weenect

Weenect on myös lisännyt laitteeseen harjoitusvibraattorin. Joten voit antaa sen antaa koiralle ateriansa tai kävellä antamalla laitteen vain värähtellä kauluksessa.

Trackimo Mini

Trackimo on toinen loistava vaihtoehto, jonka voit tarkistaa varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse koskaan olla mukana lemmikkisi kanssa. Tämä on 139 dollarin laite, joka toimii saumattomasti seuraamaan koiraasi tai kissasi näyttääksesi reaaliaikaisen sijainnin missä tahansa..

Lemmikkien jäljittäjä, Trackimino

Trackimo GPS Tracker käyttää GSM-matkapuhelinverkkoa lähettämään sinulle kaikki tiedot GPS-paikannimesta sovellukseen Internetin kautta. Joten niin kauan kuin sinulla on Internet ja tämä seurantalaite kädessä, voit olla varma, että lemmikkisi on turvallinen ja palaa takaisin turvallisimpaan kotiinsa.

Hanki tämä tracker nyt ja nauti kaikesta ajasta rakastavan ystäväsi kanssa.

Pawtrack

Aivan kuten nimestä voi päätellä, tämä on käpälän jäljittäjä varmistaaksesi, että tiedät söpösi kissasi tarkan sijainnin. Tämä laite on nimenomaan tarkoitettu kissoille ja kissan ystäville, jotta he tuntevat olonsa turvalliseksi koko ajan.

Se on wifi-integroitu ja wifi-majakoilla varustettu kevyt laite, joka istuu kissasi kaulassa ja näyttää sijainnin näytölläsi, joka on siihen yhteydessä Internetin kautta.

Lemmikkien jäljittäjä, Pawtrack

Näyttöä ei tarvitse ostaa erityisesti tätä varten. Pelkkä puhelimen näyttö, tablet-näyttö tai jopa kannettava tietokone tai työpöytä on tarpeeksi hyvä palvelemaan tarkoitusta. Voit säätää hihnan tarpeitasi vastaavasti, jotta sitä voidaan käyttää kaiken ikäisessä kissassa.

Getfindster

Olen varma, että rakastat GetFindsteriä laite lemmikkisi turvallisuudesta. Tämä laite on saatavana ilmaiseksi, ja Amazon, Yahoo, Techcrunch ja jopa PetGuide.com ovat kutsuneet sitä myydyimmäksi lemmikkieläinten sijainnin ja toiminnan seurantajaksi..

Lemmikkien jäljittäjä,

Tämän trackerin ja sovelluksen käyttämiseksi sinun ei tarvitse edes maksaa liittymämaksua. Parasta on, että et tarvitse myös verkon peittoa niiden seuraamiseksi. Vyö on täysin vedenpitävä, joten vaikka lemmikki kasta sitä vahingossa, voit silti seurata niitä näytölläsi.

Getfindster sallii lemmikkieläimen sijainnin jakamisen myös muiden valtuutettujen jäsenten kanssa, vain jos luulet sen olevan lähempänä toisen jäsenen sijaintia. 

Pilli

Pilli on juuri tehnyt sijainnin seurannasta älykkäämmän. Tämä laite ei ole vain Bluetooth-seurantalaite. Se on enemmän. Vaikka tavallinen pilli voi jäljittää lemmikkisi jopa 50 jalkaa, Whistle 3 -laite voi seurata sitä jopa 3000 mailin päässä. Se on huomattava etäisyys, eikö niin?

Lemmikkien jäljittäjä, pilli

Voit myös valita tavan, jolla haluat saada ilmoituksen lemmikkisi sijainnista. Sinulla on niin monia vaihtoehtoja siihen. Voit valita, että sinulla on sähköposti, teksti-ilmoitus ja paljon muuta joka kerta, kun he vaeltavat pois turvallisuudesta, jonka voit luoda virtuaalisesti.  

Nämä ovat vain muutama ominaisuus. Siellä on enemmän. Joten hanki seurantalaite nyt ja paljasta se itse ja tuntea olosi turvallinen ikuisesti lemmikkisi kanssa.

Linkakc

Linkakc voi olla lemmikkisi ensimmäinen älypuhelin. Aivan kuten meillä on turvallisuus puhelimien kanssa, tunnemme olosi turvallisemmaksi koirallesi, kun sillä on tämä hämmästyttävä laite. 

Vain 20 dollarilla Linkakc kannattaa ostaa, kun otetaan huomioon kuinka suojattu voit tuntea koiraasi.

Se on pieni kevyt ja muodikas kaulus, jolla on kaksi erilaista laatua. Voit valita joko ruskean nahan tai mustan nailonin, sen mukaan kumpi luulet siitä paremmalta.

Lemmikkien jäljittäjä, linkki

Sen avulla voit myös tallentaa kaikki seikkailumatkat ja kävelyretket ja pienet hetket, jotka jaat lemmikkisi kanssa, ja aarreta heitä ikuisesti, jotta voit nauttia.

Mytabcat

Tämä on kissasi suojeleminen. Tuhansien kissanomistajien luottamus, Tämä laite on todellinen suojelija, jota rakastat käyttää. Aseta kaulus kissan kaulan ympärille aivan kuten muutkin luettelossa ja tarkkaile sen liikkumista mistä tahansa..

Lemmikkien jäljittäjä, Tabcat

Mikä voi olla parempi tunne kuin tietää, että kissasi on paikassa, josta sinun ei tarvitse huolehtia. Ja jos se vaeltaa pois, jäljittäjä on oikeassa siinä, että se kertoo sinulle, että on aika mennä sen jälkeen sen suojaamiseksi.

Sinulle

Nämä olivat joitain lemmikkien jäljittäjiä, joiden avulla voit pitää parhaan ystäväsi siellä, missä he ovat turvallisimpia. Kaikki yllä luetellut tuotteet tarvitsevat Internet-yhteyden parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector