10 parasta sisäkameran sisäkameraa mielenrauhaa varten

Ota huokaus helpotuksesta valitsemalla oikea kodin sisäkameran turvakamera!


Ei monta vuotta sitten kodinturvajärjestelmät olivat niin kalliita ja vaikeita perustaa, että useimpien ihmisten piti vain luottaa ovien ja ikkunoiden lukkoihin ja rukoilla, että tunkeilijat valitsevat sen sijaan toisen kohteen. Nykyään hinnat ovat laskeneet niin paljon, ja tekniikasta on tullut niin leviävä ja suoraviivainen, että meillä ei ole tekosyitä asentaa kameroita, jotka suojaavat meitä ja kotiamme.

Lisäksi on muitakin syitä sijoittaa kameroita kodeihimme, jotka vain estävät tunkeutumisen. Sisäkameroiden avulla voimme tarkistaa lapsemme, vanhempiemme tai lemmikkisi aktiviteetit mistä tahansa olemme. Voimme seurata ihmisiä, jotka jämme yksin taloon työskentelemään. Voimme tarkistaa, jätimmekö valot päälle vai ikkunan auki, ja voimme jopa keskustella talossa olevien kanssa, kun olemme poissa.

Ostaminen mielenrauhaa

Rikolliset tuntevat perinteiset kodinturvajärjestelmät, joissa on äänihälytykset ja liikkeen tai murtautumisen havaitseminen. He osaavat poistaa ne käytöstä tai jopa provosoida omistajia poistamaan hälytykset itse aiheuttamalla toistuvia vääriä hälytyksiä.

Sisätiloissa käytettävä kotiturvakamera on erinomainen lisä perinteisiin hälytysjärjestelmiin. Aina kun hälytys laukeaa, voit tarkistaa live-videonsyötteen nähdäksesi mitä kotona tapahtuu ja tehdä tarvittavat toimenpiteet. Mutta vaikka sinulla ei ole turvajärjestelmää, yksi sisäinen kodinturvakamera voi tehdä suurimman osan työstä ja estää ei-toivottujen asioiden tapahtumisen.

Sisäkameran ja ulkokäyttöön tarkoitetun kameran välinen ero on siinä, että jälkimmäinen on alttiina vaihteleville ilmasto-olosuhteille ja sen on oltava valmistettu kestävämmästä materiaalista peukaloinnin välttämiseksi. Sen sijaan sisäkamerat ovat yleensä pienempiä ja kevyempiä ja myös halvempia. Yleensä ne ovat myös vähemmän tunkeilevia.

Sisäisen kodinturvakameran toivottavat ominaisuudet

Yksi kamera voi toimia täydellisenä kodin turvajärjestelmänä, jos siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Tällaisen laitteen hintaluokka on alle 50 dollarista yli 300 dollariin. Ilmeisesti vain kalliimmat kamerat tarjoavat kaiken mitä tarvitset kodin turvallisuuden kannalta. Voit kuitenkin etsiä kompromissin hinnan ja ominaisuuksien välillä ja löytää mallisi, joka vastaa odotuksiasi ja on myös edullinen.

Tärkeimmät ominaisuudet, joita sinun tulisi etsiä kodin sisäkameran valvontakamerasta, ovat seuraavat:

Pilvitallennus: Kameran ottama videomateriaali on tallennettava jonnekin, jos sinun on tarkistettava sitä tai käytettävä sitä lopulta jonkin rikoksen todisteena. Pilvitallennus on paras vaihtoehto tässä asiassa, koska videotiedostot vievät paljon tilaa ja paikallinen asema tai muistikortti voi täyttyä erittäin nopeasti. Suurin osa hyvistä turvakameroista tarjoaa ilmaisen ison pilvitallennuksen.

Mobiili- ja verkkoyhteydet: Kun olet poissa, haluat nähdä, mitä talossa tapahtuu, katsomalla cam-videosi mobiililaitteella, verkkosivulla tai molemmilla.

Virtalähde: Jotkut kamerat käyttävät akkuja; toiset käyttävät virtajohtoa. Jokaisella vaihtoehdolla on edut ja haitat: paristot on vaihdettava tai ladattava, kun taas virtajohtojen on oltava pienellä etäisyydellä pistorasiasta.

Yhteydet: Wi-Fi on hieno, kun kodin Internet-yhteys on päällä. Mutta jos myrsky iskee ja virta sammuu, kamera tarvitsee toisen vaihtoehdon Internet-yhteyden muodostamiseen. Solukkoyhteydet ovat harvinaisia ​​ominaisuuksia, mutta välttämättömiä, jos etsit virheettömää turvajärjestelmää.

Yönäkö: Tämä on pakollinen ominaisuus turvakameroille, koska vaikka jätät valot taloon, varkaudenesto voi vain sammuttaa ne ja jättää sinut sokeiksi, jos kamerasi ei näe pimeässä.

On monia muita ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon, kuten liiketunnistus, kasvojentunnistus, AI, ääni ja iso etcetera. Vaikka kameralle kuluu paljon rahaa, sinun on tarkistettava kaikki ominaisuudet ja vertailtava perusteellisesti, joten et tule katumaan, että olet valinnut tietyn mallin ostamisen ja asentamisen jälkeen.

Tässä on valintamme kodin sisäkameroiden kameroiden alalla:

Logitech Circle

Jotain on vaikea ajatella Logitech Circle 2 ei tarjoa. Alle 200 dollarilla Logitech Circle pystyy tallentamaan 10–60 sekunnin videot omassa yksityisessä ilmaisessa pilvessäsi, yhteensä 24 tunnin videolla. Se on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa.

Se käyttää ladattavaa akkua ja säästää energiaa toimimalla vähän virtaa käyttävässä tilassa, kunnes se herää, kun havaitsee liikkeen. Jos haluat maksaa lisäominaisuuksista, voit saada kasvojentunnistuksen, mukautetut päivähousut, lisää videoiden tallennuspäiviä ja muita mielenkiintoisia herkkuja..

eufyCam

eufyCam 2 maksaa noin 300 dollaria – se tarjoaa etuna itsenäisyydestä. Se ei riipu pilvitallennuksesta, koska sen mukana tulee 16 Gt: n microSD-kortti, joka pystyy tallentamaan koko vuoden tallenteet, ottaen huomioon 10 segmenttiä 30 sekunnin materiaalia päivässä.

Se ei myöskään riipu virtajohdoista tai akkujen lataamisesta: sen akku kestää 365 päivää tai kolme vuotta valmiustilassa.

Wyze Cam V2

Alle 20 dollaria, Wyze Cam V2 on yksi halvimmista kodinturvakameroista, joita löydät. Se on paras vaihtoehto, jos haluat aloittaa jotain yksinkertaista etkä tarvitse mitään hienostuneita ominaisuuksia.

Mutta se kattaa suurimman osan emäksistä: yönäkö, ilmainen pilvitallennus, liiketunnistus, ääniohjaus Alexan ja Google Assistantin kautta jne. Se tarjoaa 1080p: n live-streamin, jota voit katsella mobiililaitteellasi. Voit jakaa pääsyn nokkaan, jotta kaikki perheenjäsenet näkevät sen suoran streamin ja nauhoitukset.

Noin 60 dollaria, tämä kamera tarjoaa Full HD 1080p -tarkkuustarkkuuden ja hyvän näkyvyyden. Saat yksityiskohtaisen live-ja nauhoitetun videon. Se voi tunnistaa äänen tai liikkeen jopa 16 metrin päässä täydellisestä pimeydestä ja työntää hälytysilmoitukset automaattisesti pitämään sinut ajan tasalla 24/7. Kaksisuuntaisen äänen avulla voit puhua kotona olevien ihmisten kanssa tai käskeä koiraasi poistumaan sohvalta.

Se antaa sinulle mahdollisuuden ilmaiseen tai maksulliseen pilvitallennukseen tai tallentamiseen MicroSD-kortille, jota voidaan katsella mydlink-sovelluksessa. Sovellusta voidaan käyttää myös etäkatseluun, nauhoittamiseen, ajoitetun nauhoituksen asettamiseen ja hyppyselliseen zoomaamiseen jopa 10x. Mielenkiintoinen ominaisuus on kolmen sekunnin taaksepäin: voit aina nähdä, mikä laukaisi ennätys.

Google Nest Cam IQ Indoor

Hinta on 150–200 dollaria, Google Nest Cam IQ Indoor -kamera erottuu helposta asennuksesta, terävästä videosta huippuluokan yönäköisyydellä ja viileistä integrointiominaisuuksista. Se on yhteensopiva Googlen älykkään kodin tuotteiden, kuten Nest Learning -termostaatin ja Nest Protect -savuhälyttimen kanssa. Nest Cam antaa sinun puhua ja kuunnella sen kautta, toimien samalla tavalla kuin kaksisuuntainen vauvamonitori. Älä kuitenkaan odota korkealaatuista ääntä, mutta se on tarpeeksi hyvä sanoa “hei” lapsillesi heidän saapuessaan kouluun tai jopa huijata tunkeilija hulluilla huutamilla.

Rengas

Rengas sisätiloissa voidaan käyttää ovikellotuotteen kumppanina tai itsenäisenä laitteena.

Noin 60 dollaria vastaan ​​Indoor Cam 2 tarjoaa pienen muotokertoimen, liiketunnistuksen, kaksisuuntaisen äänen, Alexa -yhteensopivuuden ja live-näkymän Ring-sovelluksen kautta. Siinä ei kuitenkaan ole paristoja, joten sinun on kytkettävä se pistorasiaan. 3 dollarin kuukausimaksulla voit lisätä Ring Protect Basic Plan -sovelluksen ja nauhoittaa videoita 60 päivän ajan.

Yi Dome

Noin 40 dollaria, Yi Dome -kamera on täynnä ominaisuuksia. Siinä on teräväpiirtoinen 1080p-laajakulmalinssi, joka yhdessä 345 ° vaaka- ja 115 ° pystysuuntaisen kääntökulman kanssa kattaa kameran ympäristön täydellisesti. Siinä on myös edistynyt yönäkö, 8 infrapuna-LED-helmillä, jotka laajentavat katselutietä 3 metriin. Yhtiö tarjoaa valinnaisen 24/7 hätäapupalvelun 4,99 dollarilla kuukaudessa.

Kameran liikehälytyksiin voi liittyä heti Noonlightin sertifioidut hätätilanteen lähettäjät, jotka voivat koordinoida toimia lääketieteellisten hätävirastojen, poliisin ja palokuntien kanssa kaikissa tilanteissa. Se voidaan integroida YI Home -tuotteisiin ja YI Cloudiin, jotta voidaan määrittää täydellinen ja tehokas älykkään kodin järjestelmä.

Arlo Pro 3

Alle 500 dollaria, Arlo Pro 3 erottuu 100-prosenttisesti lankattomasta. Mutta se edellyttää Arlo SmartHubia tai tukiasemaa, joka myy erikseen. Se toimii Alexan ja Google Assistantin kanssa ja sisältää 3 kuukauden Arlo-älypalvelun 30 päivän pilvitallenteilla. Se tarjoaa 2K: n videon HDR: llä, jonka avulla voit lähentää kohteita ja nähdä selkeämpiä yksityiskohtia ja värejä.

Se tarjoaa jopa värillisen yökuvauksen, joka on harvinainen ominaisuus tämän tyyppisissä kameroissa. Jos joudut valaisemaan yön ja torjumaan toivomattomia vieraita, integroitu kohdevalo tekee työn.

Amazon Cloud Cam

Noin 120 dollaria, Amazon Cloud Cam sisältää lähes kaiken, mitä tarvitset kodin turvallisuuteen: kaksisuuntainen ääni, yökuva, 1080p Full HD ja 30 päivän ilmainen kokeilu kaikista Cloud Cam -tilauksista. Sen liiketunnistus ja tietokonenäkötekniikka tarjoavat muokattavia ilmoituksia, joten saat vain tärkeitä hälytyksiä.

Se toimii Amazon Key: n, kotona ja autossa tapahtuvan toimituspalvelun, jonka avulla valtuutetut lähettäjät voivat päästä Amazon Prime -asiakkaan kotiin, postilaatikkoon tai auton tavaratilaan tiettyinä aikoina, jotta estettäisiin pakettien varastaminen..

kanarialintu

Tämä ei ole vain sisäkamera. Alle 100 dollaria, kanarialintu tarjoaa täydellisen kodinturvajärjestelmän. Täysin HD 1080p -kameran lisäksi laitteessa on ilmanlaatumonitori, joka tunnistaa myös lämpötilan ja kosteuden, ja sisäänrakennettu hälytys, joka saavuttaa 90+ desibelin äänitasot – täydellinen sireeni pelkäämään tunkeilijoita. Kamera tarjoaa 147 asteen näkymän, joka antaa sinulle täydellisen panoraaman kodistasi, kun et ole siellä.

Se toimii Alexan ja Google Assistantin kanssa ääniohjauksessa. Se on ainoa haittapuoli, että joudut maksamaan ylimääräistä monista ominaisuuksista, joita Canary tarjoaa sen järjestelmällä.

Kuinka paljon hyvästä mielenrauhasta?

Olemme nähneet, että jotkut kodin sisäkameroiden suojakamerat ovat 200 dollarin hintaluokassa. Mutta jos voit erota parista ominaisuudesta, voit kallistaa sen hinnan alle 30 dollariin, joten vaikka budjettisi on rajoitettu, ei ole syytä olla hankkimatta yhtä halvemmista malleista. Se on epäilemättä parempi kuin tietämättä ollenkaan mitä kotona tapahtuu, kun et ole siellä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector