10 parasta meditaatiolaitetta ja -sovellusta parempaan elämään

Moderni maailma on muuttanut tapaa, jolla ihmiset käsittävät normaalin elämän käsityksen. Ota aikaa ja katso ympärillesi.


Miltä ‘normaali’ kuva näyttää?

Jokainen on niin kiireinen pienessä maailmassa, että unohtaa selvittää, mitä he etsivät elämästä.

Vietät niin paljon aikaa työskennellessäsi tavataksesi tulevaisuuden ”utopistisen maailman”, että tajuttomasti kaipaat nykyisyyttäsi. Kaikki aika on kulunut jatkuvassa huolestuttavien suuntausten kierroksessa. Sinulla ei ole koskaan aikaa rentoutua tai miettiä elämääsi, koska olet aina liikkeellä kuin pienet, kiireiset muurahaiset.

Seurauksena on, että kärsit niin monista terveyskysymyksistä, paljon ennen aikaa, jonka niiden piti näyttää. Tavallaan nämä stressaavat ajat toimivat vain katalysaattorina pahentaaksesi henkistä ja fyysistä tilaasi huonompaan suuntaan. Ihmiset ovat nyt kohonnut verenpainetauti (tutustu korkealaatuisen verenpainetta tarkkailevien älylaitteiden luetteloomme), diabetes, masennus ja mitä tahansa, kauan ennen kuin he koskettavat keski-ikäistä numeroa.

Joten mikä on ratkaisu?

Tietysti sinulla ei ole varaa istua ihanteellisesti ja pysyä rauhallisena. Maailma on edennyt eteenpäin, jotta voit tehdä niin. Ainoa tapa selviytyä siitä on pitää itsesi riittävän kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti, jotta voit pysyä kilpailussa vaarantamatta jo jo olemassa olevaa.

Ja mikä voi olla parempi ratkaisu kuin viettää vain 10-20 minuuttia ajastasi meditointiin?

Meditaation voima pitää sinut rauhallisena ja keskittyneenä on kiistaton. Se ei vain auttaa sinua saavuttamaan haluamasi, vaan myös lisää itseluottamusta, koska tiedät tarkalleen, mitä suuntaa noudatat.

Otetaanpa selville joitain parhaimmista laitteista ja sovelluksista, jotka voivat olla paras ystäväsi, kun aiot elää tasaista, sujuvaa ja rauhallista elämää onnellisuudessa.

Muusa

Muusa on erinomainen laite, joka auttaa sinua rauhoittamaan kiireistä mieltäsi. Tämä moderni pääpanta yhdistetään matkapuhelimeesi Bluetoothin kautta ja antaa sinun meditoida tuntikausia. Jos sinulla on ongelmia meditoinnissa, Muse on laite, jota sinun pitäisi yrittää heti.

Museo, mietiskelysovellus, meditaatio

Kun puhelimesi on kytketty otsanauhaan, voit käynnistää Musein meditoivan sovelluksen, joka on ladattavissa. Nyt rentoudu silmät kiinni. Se toimii mittaamalla aivosignaalit aivan kuten sykemittari toimii. Sitten se havaitsee aivojen aktiivisuuden kalibroiduilla antureilla ja toimilla sen rauhoittamiseksi.

Sovelluksen avulla voit myös seurata edistymistäsi, joten tiedät tarkalleen, mitkä ovat tulokset. Otsapantaa voidaan käyttää jatkuvasti viiden tunnin välein lataamalla.

Voit myös lainata sitä ystävällesi tai perheellesi, koska se ei rajoita sen käyttöä vain yhdelle käyttäjälle.

Muse-sovellus on yhteensopiva sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa. Joten voit kokeilla sitä nyt riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

Laulava kulho asettaa

Antiikin lauluastia tekniikka on yksi vanhimmista tavoista paranemista ja meditaatiota. Voit käyttää tätä sarjaa joogan, meditaation, rauhoittuneiden vauvojen ja pikkulasten rauhoittamiseen, paranemisharjoitteluun ja muuhun käyttöön. Sarjan pelaaminen on helppoa.

Mietiskelysovellus, Meditaatio, Jooga

Sinun on pidettävä kulhoa vasemmalla kädelläsi ja käyttämällä puista vasaraa, napauta kulhoa sen lämmittämiseksi. Mene nyt myötäpäivään ja jatka hieromista kulhon ulkoreunaa. Kuulet kaikkein rauhoittavan äänen, joka tuntuu kahden harmonisen ylääänen kaukaiselta.

Tämä kuljasetti maksaa sinulle 39,97 dollaria, ja sen mukana tulee settisi vilkas silkkipehmuste. Se voi olla hieno lahja myös perheelle tai ystävälle. Yhtiö valitsee jokaisen tuotteen käsin ja tarkastaa sen varmistaakseen, ettei siinä ole vikoja.

rauhoittaa

Aivan kuten nimi viittaa, rauhoittaa on yksi johtavista meditaatiosovelluksista pitämään mielesi raikkaana ja rentoutuneena. Se on täydellinen paketti, joka pitää mielen ja kehon valppaana jatkuvasti muuttuvista elämän suuntauksista.

Olipa sinulla vaikeuksia meditoinnissa, häiriintyneitä nukkumistapoja, pysyt keskittymisessä tavoitteisiisi tai pysyt fyysisesti vahvana, Calm voi tarjota parhaan ratkaisun kaikkien huolenaiheidesi torjumiseen.

Museo, mietiskelysovellus, meditaatio

Voit ensin kokeilla sitä ilmaiseksi. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, mene eteenpäin ja hanki premium-versio. Voit löytää koko nukkumistarinoiden kirjaston, joka päivitetään viikoittain, rauhallisen kehon ohjelmat, yli 100 opastettua meditaatiota, jotka käsittelevät ahdistuksen, stressin, unen, suhteiden käsittelyä ja paljon muuta.

Jokaisen sentin arvoinen, jonka aiot käyttää siihen.

 Omvana

Ensimmäinen asia, joka inspiroi minua tämä sovellus, on nimessä ‘Om’. Äänen ‘Om’ merkitystä meditaatiossa ei tarvitse mainita. Se merkitsee todellisuuden olemusta ja sisäisen itsen tietoista heräämistä. Omvana voi olla täydellinen kumppani, joka auttaa sinua oppimaan lisää itsestäsi ja auttamaan sinua uskaltamaan syvemmälle elämän ja todellisuuden totuuteen.

Museo, mietiskelysovellus, meditaatio, Omvana

Se on kokoelma tonnia maailmanluokan meditaatiokappaleita, jotka eivät vain herättäisi sinua järkevimmin, vaan auttavat myös sinua käsittelemään keskittymistä, rauhaa, unta ja valaistumista. Parasta sovelluksessa on, että voit aloittaa sen käytön heti maksamatta mitään. Tarvitset vain älypuhelimen ja Internetin, ja sinulla on hyvä mennä.

headspace

Seuraava luettelossamme on headspace sovellus. Voit joko ladata tämän sovelluksen älypuhelimellesi tai kirjautua verkkoon ja alkaa meditoida tänään. Kokeile käyttää sovellusta vain kolme viikkoa ilman epäonnistumista ja katso kuinka se muuttaa elämääsi. Oppaat, joihin pääset tämän sovelluksen kautta, voivat toimia kuten stressin lieventäjät, jotta he kiihdyttävät mielesi heti.

Museo, Mietiskelysovellus, Mietiskely, Otsake

Entisen munkki Andy Puddicomben asiantuntija-ohjeista voi olla paljon apua, jos tunnet stressiä jostain tai levoton. Tämä ei todellakaan ole mikään satunnainen puhe, joka voi nostaa sinut väliaikaisesti. Nämä ovat tieteen tukemat yksinkertaiset tekniikat, jotka kouluttavat mieltäsi elämään terveellisempää ja onnellisempaa elämää.

Jos lataat sen nyt, voit käyttää sitä alennettuun hintaan myös uudenvuoden lahjana.

Buddhify

Tämä meditaatiosovellus ei pyydä ylimääräistä aikaa jo jo varattuina päivinä. Kuten monet meditaatiosovellukset, sinun ei tarvitse erottaa meditaatioaikaasi työajasta. Koska voit käyttää tätä sovellusta milloin tahansa ja missä tahdissa olet.

Meditoiva sovellus, Meditaatio, Buddhify

Sinun ei myöskään tarvitse maksaa tilausmaksua käyttääksesi tätä sovellusta. Se veloittaa sinulta kertamaksun, joka on erittäin pieni ja kohtuullinen sinulle. Tämän sovelluksen keksijä on yhdistänyt henkilökohtaisen meditaatiokokemuksensa kehittyvään tekniikkaan auttaakseen ihmisiä saamaan jotain syvempää ja arvokasta.

Voit ladata tämän sovelluksen iOS- tai Android-laitteellasi, koska se on saatavana molemmissa laitteissa.

Sisäisen tasapainon kouluttaja

Jos tunnet olosi viime aikoina hiukan liian hajanaiseksi, uupuneeksi ja ahdistuneeksi, Sisäisen tasapainon kouluttaja voi olla paras valinta saadaksesi sinut paremmaksi. Sisäinen tasapainotekniikka toimii analysoimalla sykettäsi ja ymmärtämällä mielen emotionaalista tilaa. Se kouluttaa sinua tuottamaan erittäin tehokkaan fysiologisen tilan, jota kutsutaan HRV-koherentiksi. Tämä auttaa sinua tyhjentämään mieltäsi ja lisäämään tunteellista rauhaa.

Sisäinen tasapaino

Analysoimalla sydämesi rytmiä saat parhaan käsityksen emotionaalisesta tilasi. Sisäinen tasapaino voi auttaa sinua juuri tässä. Joten kokeile sitä nyt ja palauta tasapaino ja uudista arvostuksen ja myötätunnon tunteita.

Unelma mestari

Vaihtoehtoisen lääketieteen suhteen Deepak Chopra ei tarvitse mainita. Hän voi tarjota sinulle ajatuksellisimman ratkaisun ja auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi nopeasti. Hänen Unelma heiluttaa työkalu on vain yksi ratkaisu ihmisille, jotka vaeltavat etsimään rauhaa ja vakautta elämästään.

Unelma MAster

Tämä työkalu koostuu yli 80 sisäänrakennetusta ohjelmasta, joiden avulla voit nukkua paremmin. Nämä ovat ohjelmia stressiä, ahdistusta ja rentoutumista varten, ohjelmia meditaatioksi, ohjelmia unista, nukkumista, muutettujen tilojen luomista varten ja jopa ohjelmia virran lisäämiseksi. Deepak Chopra itse kertoi monista näistä ohjelmista.

Voit käyttää tätä tuotetta vain 349 dollarilla.

Insight-ajastin

Insight-ajastin on tehnyt meditaation tavalla helpompaa kuin luulet. Tämän sovelluksen avulla voit luoda kauniin ympäristön meditoimiseksi ja mielenrauhan löytämiseksi. Joten voit liittyä Insight Timer -yhteisöön nyt ja olla osa niitä tuhansia jäseniä, jotka meditoivat yli miljoona tuntia.

Meditaation ajastin

Voit valita sovelluksen joukosta syvästi rauhallisia kelloja. Sovelluksen ajastin auttaa sinua tuntemaan kestosi ja antaa jopa asettaa hälytyksen herättämään sinut. Ajastin toimii rauhallisesti taustalla ja seuraa istuntoa.

Mindfulness-sovellus

Mindfulness-sovellus

Paranna henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi Mindfulness-sovellus. Kun sinulla on tämä sovellus puhelimellasi, voit käyttää sitä mistä tahansa.

Tunne ero käydessäsi ohjatussa ja hiljaisessa istunnossa, joka kestää 3–30 minuuttia. Sovelluksen päättäjät olivat niin kiinnostuneita parantamaan henkistä hyvinvointiasi, että se jopa lisäsi muistutuspainikkeen muistuttaaksesi tavoitteistasi pysyä keskittyneenä. Kokeile nyt ja kerro meille miten pidät siitä.

johtopäätös

Yllä luetellut resurssit ovat erinomaisia ​​työkaluja ja sovelluksia henkisen ja fyysisen hyvinvointisi parantamiseksi. Toivomme että pidät kokoelmastamme. Jos sinulla on toinen käyttämäsi sovellus tai työkalu, kerro meille alla olevien kommenttien kautta. Jos se on hyvä, se ansaitsee mahdollisuuden olla postissamme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector