• ​КИЇВЕНЕРГО стане енергетичним партнером урочистої церемонії проводів українських дефлімпійців на змагання до Туреччини

13 липня 2017
    • 14 липня 2017 року з 20:00 на одній із головних площ столиці – Поштовій площі – Україна проводжатиме наших спортсменів на ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри 2017 р. Ці змагання проводяться під егідою Міжнародного олімпійського комітету раз в чотири роки, починаючи з 1924 р., для людей, які не чують. Цього року міжнародні Дефлімпіські ігри проходитимуть з 18 по 30 липня у турецькому місті Самсун. В іграх візьмуть участь майже 5 тис. спортсменів з порушеннями слуху зі 109 країн світу.

Збірну команду України представлятимуть спортсмени майже всіх областей за підтримки Національного комітету спорту інвалідів України. Склад національної збірної команди цього року рекордно великий – 218 спортсменів. Це найбільша збірна українських дефлімпійців за всю історію участі України у цих змаганнях.

Дефлімпіада-2017 буде представлена 21 видом спорту (16 індивідуальних та 5 командних). Спортсмени-дефлімпійці України братимуть участь у 16 видах спорту (бадмінтон, баскетбол, боротьба, боулінг, волейбол, дзюдо, карате, легка атлетика, теніс настільний, плавання, пляжний волейбол, спортивне орієнтування, стрільба кульова, тхеквондо та футбол).

КИЇВЕНЕРГО вже вдруге виступає енергетичним партнером урочистої церемонії проводів спортсменів на такого рівня змагання. Минулого року компанія виступила енергопостачальником церемонії проводів спортсменів-паралімпійців на Паралімпіаду у Ріо-де-Жанейро.

Бажаємо нашим спортсменам перемоги у змаганнях!

ЕлектропостачанняЗмагання