• Cтан забезпечення ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» ЦО та ГВП на ранок 19 грудня

19 грудня 2016
    • Станом на сьогодні у Києві внаслідок пошкоджень та планових ремонтів тепломереж тимчасово без опалення та гарячого водопостачання залишається 51 споживач.

За минулу добу ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» усунуло 62 пошкодження, що дозволило відновити опалення та гаряче водопостачання 302 споживачі. Протягом дня планується підключити 51 споживач.

Оперативне усунення пошкоджень та відновлення опалення та гарячого водопостачання ускладнюється нестачею матеріалів та палива внаслідок блокування рахунків компанії через штрафні санкції за вже сплачені газові борги.

У зв'язку з критичною ситуацією у вітчизняній теплоенергетиці, до якої призвели неврегульовані взаємовідносин теплових підприємств з газопостачальником, зокрема в питаннях погашення штрафних санкцій за газові борги, які виникли у тепловиків через борги клієнтів та несвоєчасної компенсації різниці в тарифах з боку держави, Верховна Рада України прийняла Закон про реструктуризацію заборгованості теплокомуненерго, а Президента України його підписав.

На час прийняття закону постачальники КИЇВЕНЕРГО почали відновлювати відвантаження необхідних матеріалів та обладнання для ремонтних робіт.

Зараз КИЇВЕНЕРГО робить усе можливе, щоб прискорити ліквідацію наслідків аварій тепломереж та відновлення опалення та гарячого водопостачання.

• Загальна кількість відключених від ЦО та ГВП споживачів по адмінрайонам Києва

Адмінрайон Аварійні роботи Планові роботи Гідравлічні випробування

Голосіївський

Дарницький